fbpx

Minilager i Bergen - Damsgårdsveien 229, 5160 LAKSEVÅG

Lager i Bergen på Damsgård

Minilager i Bergen tilbyr lagerhotell like utenfor sentrum. Vi holder til nærmere bestemt på Damsgård, mot Laksevåg. Her har vi lagercontainere på 13,8 m2 for utleie på månedsbasis. De fleste kundene våre er privatpersoner som er i en flytteprosess hvor møbler, innbo, sykler, ski, utemøbler og diverse ting og tang behøver å lagres midlertidig et sted. Også mange bedrifter ser fordelen av å ha et lett tilgjengelig lager for forbruksvarer og verktøy med fleksible leieperiode og døgnåpen adkomst. Å leie en lagerbod i Bergen hos oss er enkelt, rimelig og trygt.

 

Fordeler for deg som leier

Pris og lagerstørrelse

Stor

13,8 m2 (33 m3)
kr 2490 /måned ink mva
  • Gratis lån av hengelås
  • Ingen depositum eller bindingstid
  • -10% rabatt for 6mnd*
  • -15% rabatt for 12mnd*
  •  
  • L: 5,9 m B: 2,35 m H: 2,39 m
DRIVE-IN

Har du spørsmål i forhold til bestilling?

Lei et rimelig minilager i Bergen

Foruten at det er rimelig å leie container for oppbevaring, er det kanskje den største fordelen at det er tidsbesparende fordi det går svært raskt å flytte tingene rett inn i en lagercontainer. Har du behov for et flyttebyrå vil den enkle adkomsten med “drive in” kunne spare betydelige kostnader for deg.
Avdelingen med lagerboder ligger kun få minutter fra Bergen sentrum nærmere lokalisert på Laksevåg. En god plassering for deg som er ute etter å leie minilager i Bergen. Sentralt lager for Kringsjå, Kronstad, Bergenhus, Vågen og Kjøkkelvik.

Lager i Bergen

Bestill og ta i bruk lageret på 1-2-3