Nytt minilager i Risør

Risør, kalt «den hvite by ved Skagerrak» er ifølge reisetips på Nettavisen blant de 20 flotteste sommerbyene i Norge. Med mange fritidshus og mangfoldige tilbud av arrangementer er vi stolte av å nå kunne tilby minilagerutleie i Risør, nærmere bestemt i Hestemyrveien 7.

Høysesongen for sommeraktiviteter er mer eller mindre over for i år og for mange innebærer det å sette møbler, utstyr og lignende til vinterlagring. Vi er derfor glade for å kunne tilby en ypperlig løsning for nettopp dette på et sted som Risør.

Om avdelingen

Vår avdeling er bestående av nye, tette og ventilerte lagercontainere på 13,8 m2. En container på denne størrelsen vil få normalt plass til en møblert leilighet på 80 m2 med middels gode kunnskaper for stabling. Med andre ord er det muligheter for å lagre en hel del i en lagercontainer enten det er møbler, forbruksvarer eller hobbyutstyr.

Avdelingen vil alltid være døgnåpen hele året for våre kunder og innehar konseptet drive-in. Det vil si at du kan kjøre bil og tilhenger helt inn til lageret. Enklere blir det ikke.

Hvem og hva kan lagres hos oss

Ofte er det privatpersoner som leier et lager hos oss for å lagre møbler og innbo i en flytteprosess, men og for lengre perioder til hobbyutstyr som kanoer, golfutstyr og så videre.

Andre som velger minilager er bedriftskunder som drifter butikk eller tilbyr håndverkerservice. De velger heller å leie et minilager fremfor å skaffe seg et ekstra lokale som kan føre til unødvendige store kostnader. Oftest lagrer bedirfter verktøy, forbruksvarer og materiell i et minilager hos oss.

Hvordan bestille minilager i Risør

Dersom du vurderer å leie et minilager kan du klikke deg videre her for mer informasjon og bestilling. Husk at du som kunde kan avbestille kostnadsfritt helt frem til oppstartsdato. Vi har ingen depositum og tilbyr alltid konkurransedyktige priser. Har du behov for langtidslagring eller leie flere containere tilbyr vi selvfølgelig rabatt på dette.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med oss. Vår kundeservice er åpen alle dager, hele året fra 08:00-22:00. For mer kontaktinformasjon se her.