Minilager på Bekkestua - Gamle Ringeriksvei 125, 1356 Bekkestua

Lei minilager på Bekkestua ved Øverland Gård

Minilager på Haslum ved Øverland gård har lagercontainere som er nye, tette og ventilerte. Ypperlig lagerløsning for deg som har behov for å lagre møbler, innbo og annet. Avdelingen med minilager på Bekkestua ved Haslum har drive-in løsning som gjør det enkelt for adkomst til og fra. Spar tid med drive-in og spar kostnader dersom du benytter et flyttebyrå. Å leie lager på Haslum er for deg som trenger lagring i forbindelse med flytteprosess i en mellomperiode eller langtidsleie. Ypperlig lagring for privat og bedrift.

Fordeler for deg som leier

Pris og lagerstørrelse

Stor

2490kr

/måned ink. mva

Gratis lån av hengelås
Ingen depositum eller bindingstid
-10% rabatt for 6mnd*
-15% rabatt for 12mnd*

Lagercontainer på 13,8 m2
L: 5,9 m B: 2,35 m H: 2,39 m

Drive-in lager

Har du spørsmål i forhold til bestilling?

Drive-in minilager på Haslum

Avdeling Haslum på Bekkestua ved Øverland Gård har lagercontainere på 13,8 m2. Dette gir god plass til det du måtte lagre av verktøy, materialer, møbler og annet innbo. Avdelingen er døgnåpen for våre kunder, som gir deg fleksibilitet. Å leie en lagerbod på Haslum er enkelt, rimelig og trygt.
Avdelingen med minilager på Bekkestua ved Øverland har kort vei fra Haslum, Stabekk, Bekkestua, Lommedalen, Bærums verk, Lysaker, Fossum og Østerås, samt Røa, Lilleaker og Ullern i Oslo.

Avdelinger i nærheten

Avdeling med innendørs tempererte lagerboder og lagercontainere ute.

Avdeling med lagercontainere på 6,6 og 13,8 m2