Minilager i Trondheim sentrum, rett bak Solsiden! Trondheim by er i vekst, og mange har behov for mellomlagring av møbler, innbo, sykler, ski og annet. På vårt nye minilager på Nyhavna i Trondheim har vi døgnåpent lager med enkel adkomst.

Vårt nye lagringsanlegg består av nye lagercontainere på 13,8 m2 som kundene kan kjøre inntil med bil og tilhenger. Som kunde – enten du er privatperson eller bedrift – leier du månedsbasis med løpende leieavtale og en måneds oppsigelse dato til dato – enkelt, fleksibelt og greit.

Minilager Trondheim

1950kr
1950kr
 • Ingen depositum
  Rabatt ved langtidsleie
  Ingen bindingstid
 • Lagercontainer på 33 kbm
 • Lengde: 5,9 meter
  Bredde: 2,35 meter
  Høyde: 2,39 meter

Sentralt i Trondheim og lave priser

De fire B’er (Beliggenhet, Beliggenhet, Beliggenhet, Beliggenhet) er ivaretatt med supersentral plassering på Nyhavna i Trondheim. Her er det kort vei til sentrum, og enten du bor i Heimdal, Lerkendal, Midtbyen eller Østbyen så bør lageret vårt på Nyhavna være attraktivt plassert. Spesielt nære er vi til områder som Lilleby, Lade, Strindheim, Charlottenlund, Ranheim, Brundalen, Eberg, Kalvskinnet, Nardo, Steindal og Nyborg.

Lageret vårt er ubetjent og det bidrar til å holde prisene nede. Containerne nye, tette, tørre og ventilert med 8 ventilasjonsluker. Det aller meste kan lagres i containere året rundt, mer informasjon om dette her.

Klar for å bestille lager? Fyll ut skjema – eller ring oss på 40 123 100 om du lurer på noe.