Her kan du bestille minilager på 1-2-3 ved å bruke skjemaet nedenfor.

1. Fyll ut skjemaet

Velg ønsket avdeling og lagerstørrelse. Fyll ut kontaktinfo og legg inn eventuelt kommentar til bestilling.

2. Bekreftelse

Du vil få en bekreftelse på e-post med betalingingsinformasjon.

3. Flytt inn

Etter du har lagt inn betalingsinformasjon vil du få ny e-post om hvilken lagercontainer eller bod du kan ta i bruk, og nøkkel vil normalt ligge klart.

Tilgang på dagen

Du kan få tilgang til lageret på dagen med forbehold om ledig lagerplass.

Oppsigelsestid

Vår leiekontrakt har 1 måneds oppsigelsestid. Om du vet nøyaktid leieperiode kan vi avtale tidsbestemt leiekontrakt. Oppgi i kommentarfeltet.

Sikkerhet

Alle leietakere må kjøpe hengelås av oss for at lageret skal være godkjent i forsikringsklasse 3. låsen koster 350 kroner.

Kundeservice

Ring eller send mail om du har spørsmål om bestilling eller om du er leietaker og har noe på hjertet. Vi er tilgjengelige alle dager fra 08:00-22:00.

Oppsigelsestid er dato til dato; sier du opp den 14 er det frem til den 14 neste måned.Oppstartsdato er dagen du selv ønsker; leier du fra 14 betaler du fra 14.

Bestill lager online. Du kan trekke bestillingen kostnadsfritt helt frem til 3 dager før avtalt overtakelse. Vårt lager er selvbetjent. Det bidrar til at vi kan holde kostnadene nede, som igjen kommer deg som forbruker til gode. Sammenlign gjerne våre priser med konkurrentene våre. Se her for pris på leie av lager. Vi gir rabatt ved langtidsleie og studentrabatt for studenter.