Vårt minilager på Bryn i Oslo har lagercontainere for leie på månedsbasis. Det er også den avdelingen som er nærmest sentrum med reisetid fra Oslo S på bare 7 minutter med T-bane eller 9 minutter med bil.

Her har vi “drive in”-adkomst hvor du kan kjøre bilen helt inntil din container. Det betyr minimalt med bæring – og tid og rygger spart. Om du bruker flyttebyrå blir det også penger spart, da de bruker mindre tid på flytteprosessen.

Lageret på Bryn ligger i Nils Hansens vei 18.

Leie lager på Bryn

2.350kr
2.350kr
 • Ingen depositum
  Rabatt ved langtidsleie
  Ingen bindingstid
 • Lagercontainer på 33 kbm
 • Lengde: 5,9 meter
  Bredde: 2,35 meter
  Høyde: 2,39 meter

Lagring av møbler og innbo

I likhet med de øvrige avdelingene med lager i Oslo, har avdelingen med minilager på Bryn lagercontainere hvor hver kunde har tilgang til en egen container i leieperioden. De fleste av kundene våre leier lager for oppbevaring av møbler og innbo i forbindelse med en flytteprosess. Enten du har kjøpt nytt hus, ny leilighet, skal flytte utenlands eller uansett årsak må lagre ting i en “in between”-periode, er våre konteinere et godt alternativ.

Avdelingen på Bryn er meget sentralt plassert i Oslo, og har spesielt kort vei både fra områder som Oslo sentrum, Ekeberg, Gamlebyen, Vålerenga, Etterstad, Manglerud, Helsfyr, Valle, Ensjø, Østensjø, Boger, Bøler og Haugerud.

Bestille minilager

Du kan bestille minilager ved å klikke deg inn i bestillingsskjemaet vårt. Det er helt uforpliktende, og du kan trekke bestillingen inntil tre dager før oppstart. Vi tar ikke depositum og vi har i mange tilfeller også mulighet til å gi deg tilgang på timen om det skulle haste.