Lagerutleie like ved Jekta storsenter. Døgnåpne lagercontainere med ypperlig kjøreadkomst. Smart lagring for privatpersoner, studenter og bedrifter

Minilager i Tromsø

Vi har minilager i Tromsø til utleie like ved Jekta storsenter, nærmere bestemt ved Scandic i Heilovegen 23. Her har vi lett tilgjengelige lagerboder med drive-in slik at du kan kjøre bil helt inntil ditt lager. Vårt lageranlegg i Tromsø er kaldtlager, og passer for oppbevaring av det aller meste. God plass for personer med liten lagringsplass i leilighet som trenger ekstra lagerbod til hobbyutstyr eller møbler.

Rimelig lager for alle

Mange av våre kunder har behov for oppbevaring når de er i en flytteprosess og trenger mellomlagring av eiendeler. Ved å leie lager for møbler og innbo på korttids- eller langtidsbasis er det en god løsning med enkel adkomst og tilgjengelighet døgnet rundt, alle dager. Har du behov for flyttebyrå vil de spare tid og du sparer kostnader med den enkle inn og utlastingen fra bil og tilhenger.

Bedrifter kan leie lagercontainer og bruke den som lagerbod for materiell og lignende fremfor leie et stort og kostbart lagerlokale. Våre kunder vil selvsagt ha tilgang døgnet rundt, hele året.

Hos oss kan du leie lager og få tilgang på dagen. Vi har fleksible leiebetingelser og ingen depositum. Er du student i Tromsø og har behov for minilager? Vi tilbyr vi studentrabatt på minilager hos oss.

Se pris nedenfor og bestill minilager i Tromsø på 1-2-3!

Fordeler for deg som leier

  • Enkel tilgengelighet med drive-in lager
  • Selvbetjent og døgnåpent lager
  • Nye, tette og ventilerte lagercontainere
  • Fleksibel leie
  • Konkurransedyktige priser

Pris og lagerstørrelse

Stor

1950kr

/måned (1560kr u/mva)

Ingen depositum
Ingen bindingstid
Rabatt ved langtidsleie

Lagercontainer på 13,8 m2
L: 5,9 m B: 2,35 m H: 2,39 m

Kaldtlager

Har du spørsmål i forhold til bestilling? Ring oss på 40 123 100


Heilovegen 23, Tromsø, Norge

Se våre andre avdelinger