Vårt minilager i Lillestrøm er døgnåpent alle dager hele året med enkel tilgang for bil og tilhenger - en ypperlig løsning for privatpersoner og bedrifter.

Leie lager i Nedre Romerike

Avdelingen i Lillestrøm har lagercontainer i størrelsene; 4,7 m2 og 13,8 m2. En flott løsning for privatpersoner og bedrifter som har behov for lagring i korte og lengre perioder. Våre avdelinger med minilager er alltid døgnåpne hele året for våre kunder. Mange har behov for å leie lagercontainer for å frigjøre plass hjemme eller er i en flytteprosess og trenger mellomlagring av møbler og innbo. 

Vi i 123Minilager fokuserer på pris og enkelhet for våre kunder, og vårt minilager i Lillestrøm er ingen unntak. Med drive-in kan man kjøre bilen helt inntil lageret og laste av direkte. Det gjør at du sparer tid og belastning. Dersom du bruker et flyttebyrå vil de også spare tid, og du sparer kostnader.

Avdelingen vår i Lillestrøm betjener nærområdene som Åråsen, Kjeller, Strømmen, Skjetten, Skedsmokorset, Rælingen, Fjerdingby og Fet. Men også områder som Sørum, Gjerdrum og Nittedal.

Perfekt for utstillere på Norges Varemesse

Har din bedrift jevnlig utstilling på en av de mange messene til Norges varemesse? Eller Exporama ved Hvam? Da kan det være praktisk å lagre alt messemateriellet i en lagercontainer på vår avdeling rett ved siden av messehallen i Lillestrøm.

Vurderer du å leie minilager er det bare å ta kontakt her på chat eller ringe oss hvis du har noen spørsmål. Vår kundeservice er åpen alle dager, hele året fra 08:00-22:00.

Fordeler for deg som leier

  • Enkel tilgengelighet med drive-in lager
  • Selvbetjent og døgnåpent minilager
  • Nye og tette lager
  • Fleksibel leie
  • Ingen depositum
  • Konkurransedyktige priser

Pris og lagerstørrelse

Medium

1250kr

/måned (1000kr u/mva)

Ingen depositum
Ingen bindingstid
Rabatt ved langtidsleie

Lagercontainer på 4,7 m2
L: 2,27 m B: 2,10 m H: 2,05 m

Kaldtlager

Stor

1950kr

/måned (1560kr u/mva)

Ingen depositum
Ingen bindingstid
Rabatt ved langtidsleie

Lagercontainer på 13,8 m2
L: 5,9 m B: 2,35 m H: 2,39 m

Kaldtlager

Har du spørsmål i forhold til bestilling? Ring oss på 40 123 100

Messeveien 2, 2004 Lillestrøm

Se våre andre nærliggende avdelinger

Avdelinger ligger på Icopal-tomten. Døgåpent med drive-in.

Avdelinger ligger på Icopal-tomten. Døgåpent med drive-in.