På vår avdeling i Narvik har vi lagerløsning til utleie for privatpersoner og bedrifter. Minilager Narvik er rimelig og døgnåpent alle dager, hele året for våre kunder

Leie lagercontainer på Djupvik

Vår avdeling i Narvik holder til på Djupvik få minutters kjøring fra Narvik sentrum.
Minilager Narvik har lagercontainere på nesten 14 m2 som er nye, tette og ventilerte. Containerne er plassert på bakkeplan som gjør at du får en enkel og effektiv løsning i en flytteprosess eller har behov for et ekstra lager av ulike årsaker. Med fleksibel leieperiode og ingen depositum bestemmer du selv om du trenger lager på kort- eller langtidsbasis.

Enkel og rimelig oppbevaring

Trenger du å leie lagercontainer for oppbevaring av eiendeler? Da er vår avdeling på Narvik en ypperlig løsning for deg. Vårt lager er døgnåpent alle dager for deg som kunde. Trenger du lagerbod for oppbevaring av møbler, innbo eller annet kan du lagre det i en lagercontainer hos oss med enkel drive-in mulighet for enkel av og på lasting. 

Har din bedrift behov for ekstra lagringsplass av materiell og lignende kan du lagre det rimelig på vår avdeling i Narvik. Som kunde vil du alltid ha ubegrenset og enkel tilgjengelighet døgnet rundt, hele året.

Vi er opptatt av at våre kunder skal lagre sine eiendeler enkelt og rimelig. Se pris nedenfor og bestill minilager på 1-2-3!

Fordeler for deg som leier

  • Enkel tilgengelighet med drive-in lager
  • Selvbetjent og døgnåpent lager
  • Nye, tette og ventilerte lagercontainere
  • Fleksibel leie
  • Konkurransedyktige priser

Pris og lagerstørrelse

Stor

1500kr

/måned (1200kr u/mva)

Ingen depositum
Ingen bindingstid
Rabatt ved langtidsleie

Lagercontainer på 13,8 m2
Lengde: 5,9 m
Bredde: 2,35 m
Høyde: 2,39 m

Kaldtlager

Har du spørsmål i forhold til bestilling? Ring oss på 40 123 100


Djupvikveien 15, 8517 NARVIK

Se oversikt over alle avdelinger