Minilager i Mjøndalen for privatpersoner og bedrifter. Vi holder til på Orkidehøgda rett ovenfor avfallsanlegget.

På avdelingen vår i sentrum av Nedre Eiker har vi lagercontainere for utleie som minilager til privatpersoner og bedrifter.

Lager med lav pris – perfekt for møbler

Våre lagercontainere er nye, tette og tørre og har 8 ventilasjonsluker. De står på bakkeplan slik at du kan kjøre bil og eventuell tilhenger helt inntil din container, slik at det blir minimalt med bæring. De fleste kundene våre lagrer møbler og innbo, men det er også attraktivt blant bedrifter å leie en lagercontainer til verktøy, varer og materiell.

Containerne er 13,8 kvadratmeter, tilsvarende 33 kubikkmeter. Det er enkel adkomst for bil og tilhenger slik at du kan kjøre helt frem til lageret ditt. I likhet med våre andre avdelinger er det også i Mjøndalen fleksibel leieperiode og ingen depositum ved leie.

 

Minilager Mjøndalen

1.250kr
1.250kr
 • Ingen depositum
  Rabatt ved langtidsleie
  Ingen bindingstid
 • Lagercontainer på 33 kbm
 • Lengde: 5,9 meter
  Bredde: 2,35 meter
  Høyde: 2,39 meter
Studentrabatt minilager

Klar for å bestille lager i Mjøndalen? Lurer du på noe, ring oss gjerne på 40 123 100.

Mjøndalen vokser, ikke minst som følge av at Drammen vokser kraftig og mange velger å flytte til Mjøndalen. Vårt minilager i Mjøndalen er rett bak RFD gjenvinningsstasjon, eller søppeldynga som det het i gamle dager. Nedre Eiker har nå ca 25.000 innbyggere, og flere vil det bli med årene. Den største andel innbyggere bor i Mjøndalen, Krokstadelva, Solbergelva og Steinberg.