Minilager i Rakkestad - Storgata 22, 1809 Rakkestad

Lei minilager i Rakkestad til møbler, materiell og mye mer.

Vår avdeling med minilager i Rakkestad ligger midt i sentrum med tempererte lagerboder som du kan leie på månedsbasis eller langtidsleie. De fleste kundene våre er privatpersoner som er i en flytteprosess hvor møbler, innbo, sykler, ski, utemøbler og diverse ting og tang behøver å lagres. Også mange bedrifter ser fordelen av å ha et lett tilgjengelig bedriftslager for oppbevaring av forbruksvarer og verktøy med fleksibel leieperiode og døgnåpen adkomst. Velg mellom 5,5 m2 og 9,5 m2 lagerboder i vårt lagerhotell i Rakkestad.

Fordeler for deg som leier

Priser og lagerstørrelser

Medium

950kr

/måned – MVA-fritt

Ingen depositum eller bindingstid
Gratis lån av hengelås
-10% rabatt for 6mnd*
-15% rabatt for 12mnd*

Lagerrom på 5,5 m2
Temperert lager

Stor

1450kr

/måned – MVA-fritt

Ingen depositum eller bindingstid
Gratis lån av hengelås
-10% rabatt for 6mnd*
-15% rabatt for 12mnd*

Lagerrom på 9,5 m2
Temperert lager

Har du spørsmål i forhold til bestilling?

Lei et rimelig lager i Rakkestad

Lei minilager på kort- eller langtidsbasis, vi tilbyr fleksibel leie til konkurransedyktige priser og ingen depositum.  En flott løsning for å frigjøre plass eller om du skal flytte dersom du trenger et billig minilager i Rakkestad. Vi tar ingen depositum og har ingen skjulte kostnader for å leie et lager. Vurderer du å leie en lagerbod er det bare å ta kontakt med oss enten her på chat eller telefon.

Minilager i Rakkestad er et ypperlig alternativ for å leie et mindre lager for dem som bor i Rakkestad, Degernes, Eidsberg og Sarpsborg.

Lager i Rakkestad

Se oversikt over alle avdelinger