Kongsberg minilager har lagercontainere til utleie for privatpersoner, bedrifter og stundeter som trenger rimelig lagring av møbler og materiell.

Leie lager i Kongsberg

Avdelingen i Kongsberg ligger rett bak biltilsynet, i Gomsrudveien 132. Her kan du leie lagercontainere på 13,8 kvm på månedsbasis. De er nye, tette og tørre og har 8 ventilasjonsluker. 

Kongsberg er en by i vekst, og med videre forventet befolkningsvekst opp mot 30.000 innbyggere mot 2030 er det mange som skal flytte til byen, eller internt i byen. I tillegg til de nesten 28.000 innbyggerne, er det hele 2.408 hytter i kommunen. Kongsberg er en av de nye studentbyene og vi tilbyr selvfølgelig studentrabatt for leie av lager.

Enkel og rimelig oppbevaring

Med lagerboks plassert på bakkeplan kan du kjøre bilen helt inntil og laste av direkte fra bilen eller tilhengeren. Har du behov for et flyttebyrå vil de bruke mindre tid med drive-in lager og du vil spare kostnader. Vi har fokus på konkurransedyktige priser som skal komme deg som kunde til gode. Kongsberg minilager er døgnåpent alle dager, hele året og passer for deg som ønsker langtidsleie eller leie på korttids basis. Ved langtidsleie tilbys det rabatt og vi har ingen depositum på leie.

Se pris lenger ned for å bestille lagercontainer på 1-2-3!

Fordeler for deg som leier

  • Enkel tilgengelighet med drive-in lager
  • Selvbetjent og døgnåpent lager
  • Nye og tette lager
  • Fleksibel leie
  • Konkurransedyktige priser

Pris og lagerstørrelse

Stor

1450kr

/måned (1160kr u/mva)

Ingen depositum
Ingen bindingstid
Rabatt ved langtidsleie

Lagercontainer på 13,8 m2
Lengde: 5,9 m
Bredde: 2,35 m
Høyde: 2,39 m

Kaldtlager

Har du spørsmål i forhold til bestilling? Ring oss på 40 123 100


Gomsrudveien 132, 3610 KONGSBERG

Se våre andre nærliggende avdelinger

Mjøndalen

Avdelingen ligger på Orkidehøgda med lagercontainere for privatpersoner og bedrifter.

Se oversikt over alle avdelinger