Kongsberg minilager har lagercontainere til utleie for privatpersoner, bedrifter og stundeter som trenger rimelig lagring av møbler og materiell.

Leie lager i Kongsberg

Avdelingen i Kongsberg ligger rett bak biltilsynet, i Gomsrudveien 132. Her kan du leie lagercontainere på 13,8 kvm på månedsbasis. De er nye, tette og tørre og har 8 ventilasjonsluker. 

Kongsberg er en by i vekst, og med videre forventet befolkningsvekst er det mange som skal flytte til byen, eller internt i byen. I tillegg til de nesten 28.000 innbyggerne, er det hele 2.408 hytter i kommunen. Mange opplever at lagerboden eller garasjen ikke strekker til og vil kunne dra nytte av å leie minilager som en ekstra bod. Kongsberg er en av de nye studentbyene og vi tilbyr selvfølgelig studentrabatt for leie av lager.

Enkel, og rimelig oppbevaring

Med lagercontainer plassert på bakkeplan kan du kjøre bilen helt inntil og laste av direkte fra bilen eller tilhengeren. Har du behov for et flyttebyrå vil de bruke mindre tid med drive-in lager og du vil spare kostnader. Vi har fokus på konkurransedyktige priser som skal komme deg som kunde til gode. Kongsberg minilager er døgnåpent alle dager, hele året og passer for deg som ønsker langtidsleie eller leie på korttids basis. Ved langtidsleie tilbys det rabatt og vi har ingen depositum på leie. Vurderer du å leie lager hos oss er det bare å ta kontakt her på chat eller ringe oss. Vår kundeservice er åpent alle dager, hele året fra 08:00-22:00.

Se pris lenger ned for å bestille lagercontainer på 1-2-3!

Fordeler for deg som leier

  • Enkel tilgengelighet med drive-in lager
  • Selvbetjent og døgnåpent minilager
  • Nye, tette og ventilerte lagercontainere
  • Fleksibel leie
  • Ingen depositum
  • Konkurransedyktige priser

Pris og lagerstørrelse

Stor

1750kr

/måned (1400kr u/mva)

Ingen depositum
Ingen bindingstid
Rabatt ved langtidsleie

Lagercontainer på 13,8 m2
L: 5,9 m B: 2,35 m H: 2,39 m

Kaldtlager

Har du spørsmål i forhold til bestilling? Ring oss på 40 123 100


Gomsrudveien 132, 3610 KONGSBERG

Nærliggende avdeling for Kongbserg

Avdelingen ligger på Orkidehøgda. Utleie av lagercontainere med drive-in løsning.