fbpx

Minilager i Hønefoss - Hensmoveien 8, 3516 Hønefoss​

Minilager i Hønefoss

Å leie en lagercontainer i Hønefoss vil være en flott løsning både for privatpersoner og bedrifter. Mange av våre kunder lagrer sportsutstyr i korte og lengre perioder eller i en flytteprosess. Med containere plassert på bakkeplan gjør prosessen med inn og utlasting enkelt. Vi tilbyr minilager til konkurransedyktige priser med fleksibel leie og ingen depositum. Våre lagre er selvbetjent og døgnåpent alle dager, hele året for våre kunder. Trenger du lagerplass i Hønefoss? Se pris lenger ned og bestill oppbevaring av dine eiendeler på 1-2-3!

Fordeler for deg som leier

Stor

13,8 m2 / 33 m3
kr 1990 /måned ink. mva
  • Gratis lån av hengelås
  • Ingen depositum eller bindingstid
  • -10% rabatt for 6mnd*
  • -15% rabatt for 12mnd*
  •  
  • L: 5,9 m B: 2,35 m H: 2,39 m
DRIVE-IN

Har du spørsmål i forhold til bestilling?

Enkelt og rimelig minilager i Hønefoss på Hensmoen

Avdelingen ligger på Hensmoen, rett bak tilbiltilsynet. Her har v i lagercontainer på 13,8 m2 til leie for oppbevaring av møbler, innbo og annet. Minilager i Hønefoss har drive-in som gjør at du kan kjøre bilen og tilhengeren inntil og laste direkte fra bilen. Du vil spare tid og minke belastningen av bæringen. Dersom du bruker et flyttebyrå vil de også spare tid og du vil spare kostnader. 

Med 30.000 innbyggere i Ringerike kommune, hvorav halvparten bor i Hønefoss og de øvrige spredt rundt i blant annet  Tyristrand, Søkna, Hallingby, Nes i Ådal, Ask og Hen, mener vi det er et livsgrunnlag for et minilager hvor innbyggerne kan lagre gjenstander.

Lager i Hønefoss

Klar for å bestille minilager?