Hønefoss minilager for privatpersoner og bedrifter med ønske om rimelig lagring av eiendeler. Døgnåpent og fleksibel leieperiode.

Leie lagerplass på Hensmoen

Avdelingen ligger på Hensmoen, rett bak tilbiltilsynet. Her har v i lagercontainer på 13,8 m2 til leie for oppbevaring av møbler, innbo og annet. Minilager i Hønefoss har drive-in som gjør at du kan kjøre bilen og tilhengeren inntil og laste direkte fra bilen. Du vil spare tid og minke belastningen av bæringen. Dersom du bruker et flyttebyrå vil de også spare tid og du vil spare kostnader. 

Med 30.000 innbyggere i Ringerike kommune, hvorav halvparten bor i Hønefoss og de øvrige spredt rundt i blant annet  Tyristrand, Søkna, Hallingby, Nes i Ådal, Ask og Hen, mener vi det er et livsgrunnlag for et minilager hvor innbyggerne kan lagre gjenstander.

Minilager i Hønefoss - rimelig, enkelt og trygt

Å leie en lagercontainer i Hønefoss vil være en flott løsning både for privatpersoner og bedrifter. Mange av våre kunder lagrer sportsutstyr i korte og lengre perioder eller i en flytteprosess. Med containere plassert på bakkeplan gjør prosessen med inn og utlasting enkelt. Vi tilbyr minilager til konkurransedyktige priser med fleksibel leie og ingen depositum. Våre lagre er selvbetjent og døgnåpent alle dager, hele året for våre kunder.

Trenger du lagerplass i Hønefoss? Se pris lenger ned og bestill oppbevaring av dine eiendeler på 1-2-3!

Fordeler for deg som leier

  • Enkel tilgengelighet med drive-in lager
  • Selvbetjent og døgnåpent lager
  • Nye, tette og ventilerte lager
  • Fleksibel leie
  • Ingen depositum
  • Konkurransedyktige priser

Pris og lagerstørrelse

Stor

1450kr

/måned inkl. mva.

Ingen depositum
Ingen bindingstid
Rabatt ved langtidsleie

Lagercontainer på 13,8 m2
L: 5,9 m B: 2,35 m H: 2,39 m

Kaldtlager

Har du spørsmål i forhold til bestilling? Ring oss på 40 123 100 (Alle dager mellom 08:00 – 22:00)


Hensmoveien 8, 3516 HØNEFOSS

Se oversikt over alle avdelinger