Har du behov for Flyttehjelp?

Når du skal flytte og trenger hjelp kan det være greit å vite hvilket flyttebyrå man bør kontakte. Det er en jungel av flyttebyråer der ute, og det er ikke enkelt for privatpersoner eller bedrifter å orientere seg når man skal velge flyttebyrå.

Rabatt på flytting

Svært mange av kundene våre er i en flytteprosess der de leier lager hos oss, og ønsker et flyttebyrå til å ta flyttingen. Vi tilbyr ikke disse tjenestene selv, men har et samarbeid med et flyttebyrå i Oslo og Akershus; Majoren Flyttebyrå AS der alle våre kunder får 10% rabatt.

Majoren Flyttebyrå tilbyr rask og bekymringsfri flytting i Oslo og Akershus. De utfører flytting for privat, bedrift, kommunale/statlige foretak eller organisasjoner, enten det gjelder flytting til større eller mindre bolig, skilsmisse, dødsbo eller kontorflytting. De har store flyttebiler og flytter også piano. For mer info gå til nettsiden til Majoren Flyttebyrå eller ta direkte kontakt på telefon 934 64 211.

Lagre kan du gjøre hos oss

Døgnåpen tilgjengelighet, fleksibel leie og ingen depositum.

Langtidsleie minilager

Lagercontainer

Våre lagercontainere er nye, vanntette, vindtette og har beskyttede ventilasjonsluker. I våre containere kan nesten alt lagres og gjør flytteprosessen mye enklere med drive-in løsning. Rygg bilen inntil og last direkte inn i lageret.

Langtidsleie minilager

Temperert lager

Vi har innendørs lagerboder på to av våre avdeligner; Fornebu og i Høvik. Begge avdelingene har bredt utvalg av lagerstørrelser klare til utleie.

Bestill minilager her

Vi har rabatt for langtidsleie og studenter.

Se avdelinger

Finn ut om vi har avdeling i nærheten av deg, eller der du trenger lagring.

40 123 100

Ring oss gjerne dersom du lurer på noe. Vi er tilgjengelig fra 08:00-22:00. Eller send oss en melding i chaten.