Minilager
Å lagre møbler, innbo, varepartier eller annet i lagercontainer er en ypperlig og rimelig løsning som dekker de aller fleste behov

Det kan være fint å lagre møblene sine på et lagerhotell som er oppvarmet – helt til du ser prisen. Et lagerhotell har kostnader for et helt bygg, strøm, bemanningskostnader og mer. Vårt minilager er uisolert kaldtlager i form av en helt ny og tett lagercontainer – på denne måten får du mest for pengene. Det er sjelden nødvendig med temperert lager, så vi henvender oss til de som vil ha billig lagring uten å betale unødvendig mye. Husk at nesten alle varer en gang har vært lagret nettopp i en slik lagercontainer og fraktet på båt til Norge. Det aller meste kan lagres i våre lagercontainere året rundt. Containerne er perfekt for møbler og “vanlig” innbo som man har inne i huset, samt utemøbler, gressklipper/snøfreser, dekk og sportsutstyr og slikt man gjerne har i garasjen. For bedrifter er det ofte arkiv, varelager eller maskiner som er aktuelt å lagre.

Er containerne fuktsikre?

Ja, containerne er nye, vindtette og vanntette og har ventilasjonsluker. De har også kraftig låsebeslag som gjør at det er svært vanskelig å bryte seg inn. Av sikkerhetsmessige hensyn krever vi at alle leietakere benytter en kraftig hengelås i forsikringsgodkjent klasse 3. Hengelåsen kjøpes hos oss.

Innvendig mål på ISO lagercontainer:

Våre containere er nye standard 20-fots lagercontainere – samme type som varer blir transportert med på båt.
Lengde: 5,9 meter
Bredde: 2,35 meter
Høyde: 2,39 meter

Så hvor mye får man egentlig plass til i en 20-fots lagercontainer? Denne videoen gir en god pekepinn:

Klikk her for priser og bestilling av minilager