fbpx

Å leie et lager er en ypperlig løsning i mange ulike situasjoner. Ingen depositum eller oppstartsgebyrer.

Minilager er løsningen der lagringsplassen ikke strekker til hjemme

Flere og flere flytter inn i storbyer der kanskje leiligheten ikke har stor nok bod, eller ikke har lagringsbod i det hele tatt. Steder som Oslo er et typisk eksempel på dette, og derfor kan det lønne seg å leie et minilager på langtidsbasis. Vi har totalt 6 avdelinger i Oslo, nærmere bestemt på Bryn, Alnabru Øst, Stubberud, Ryen, Røa og Søndre Nordstrand. Her har vi lagercontainere i ulike størrelser og priser, vi gir selvfølgelig rabatt dersom du trenger å leie en bod over lengre tid. På Alna Senter og Majorstuen har vi temperert minilager. Å leie et temperert lagerbod kan være en god løsning dersom du har antikke møbler eller elektro som ikke tåler minusgrader.

Flytteprosess

Mange av våre kunder er personer som har kjøpt ny bolig. Er du også en av dem? Da bør du absolutt vurdere å mellomlagre møbler, innbo og annet i et minilager hos oss. Våre store lagercontainere på 13,8 m2 vil man med normal stabling få plass til alt innbo fra en leilighet på ca 80 m2.

leie minilager flytteprosess

En hobby som tar plass

Mange har en hobby som stjeler plassen man allerede har bruk for. Noen har mye golfutstyr, sportssykler, kanoer og så videre. Lei lite lager til mindre hobbysaker eller lei et stort lager for større hobbysaker, mulighetene er så mange med å leie minilager hos oss i 123 Minilager.

leie minilager hobbyutstyr

Bestill og få tilgang til lagerrom på 1-2-3