Vi har åpnet nytt minilager i Mjøndalen. På avdelingen vår i Mjøndalen leier vi ut lagercontainere til privatpersoner og bedrifter, og første kunde er allerede på plass.

Lagercontainere til leie på månedsbasis

Vi har nye lagercontainere for leie på månedsbasis. De er på nesten 14 kvadratmeter – eller 33 kubikkmeter. Våre konteinere er nye, tette og tørre, og egner seg godt for oppbevaring av møbler som sofa, seng, bord, utemøbler samt ski, sykler og annet diverse innbo som man gjerne ønsker å mellomlagre i en flytteprosess. Har du kjøpt ny bolig og trenger mellomlagring, så er vi et rimelig alternativ. En av de store fordelene med å lagre hos oss er at det er minimalt med bæring fordi du kan kjøre bilen helt inntil din lagerkonteiner.

Minilager for Drammen, Hokksund og Mjøndalen

Å leie et minilager i Mjøndalen kan også være et aktuelt alternativ til minilager i Drammen da det gjerne koster vesentlig mer, så de som tar kjøreturen fra Drammen og opp til Nedre Eiker på rundt 10 minutter kan spare penger. Se vår pris på leie av lager og mer om lageret i Mjøndalen her.

Lagercontainerne våre i Mjøndalen leies ut til en lav månedlig pris – og med en fleksibel leieavtale som gjør at kundene kan si opp lageret med bare en måneds oppsigelsestid, regnet dato til dato.