Innendørs lager

Å leie oppvarmet lager er en praktisk og god løsning for lagring av møbler, innbo og andre gjenstander. Spesielt hvis du har antikke møbler eller elektronikk som har behov for stabil temperatur. Er det flere ting som tar unødvendig plass hjemme bør du vurdere å leie oppvarmet lager hos oss i 123 Minilager. Frigjør plass i garasjen eller i leiligheten på 1-2-3. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du lurer på i forhold til å leie lagerhotell – vi hjelper deg gjerne!

Fordeler med å leie oppvarmet lager

  • Stabil temperatur
  • Selvbetjent
  • Døgnåpent
  • Bredt utvalg i lagerstørrelser
Innendørs lager

Lagerhotell for møbler

Vi har lagerhotell på Fornebu og i Høvik, nærmere bestemt Haslum. Begge avdelingene er selvbetjent og døgnåpne alle dager, hele året. Vi vil at du som kunde skal ha det enkelt og tilbyr markedets mest fleksible leieavtale. Sier du for eksempel opp den 14. løper leien til den 14. neste måned. Det beste av alt er at du får tilgang til ditt lager stort sett samme dag!

Temperert lager er fin løsning for å oppbevare elektronikk som ikke overlever i minusgrader. Andre velger også å bruke våre lagerboder for å oppbevare hobbyutstyr når lagringsplassen ikke strekker seg hjemme. Vi har lagerboder i alt fra 1,6 til 20 kvadratmeter til leie.

Lager for alle

Enten du har behov for korttidslager eller langtidslager tilbyr vi som alltid, fleksibel leieavtale. Våre lagerboder er praktisk og god løsning for privatpersoner som trenger lagringsplass. For næringsvirksomheter kan butikker og annet leie lager hos oss fremfor å skaffe et ekstra stort lokale. Vi tilbyr rabatt på langtidsleie av alle lager hos oss. Studerer du og skal flytte utenlands for en periode eller bare har behov for en lagerbod, får du som student rabatt på leie av lager. 

Klikk deg videre nedenfor til avdeling og bestill en lagerbod på 1-2-3!

Vi har lagerhotell på Fornebu og i Høvik

Fornebu

Tempererte lagerboder i ulike størrelser - fra 1,5 til 21,6 m2

Høvik

Avdelingen ligger i Haslum. Her har vi unik kombinasjon med innendørs lagerrom og lagercontainer.