Innendørs lager

Å leie oppvarmet lager er en praktisk og god løsning for lagring av møbler, innbo og andre gjenstander. Spesielt hvis du har antikke møbler eller elektronikk som har behov for stabil temperatur. Er det flere ting som tar unødvendig plass hjemme bør du vurdere å leie oppvarmet lager hos oss i 123 Minilager. Frigjør plass i garasjen eller i leiligheten på 1-2-3. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du lurer på i forhold til å leie lagerhotell – vi hjelper deg gjerne!

Fordeler med å leie oppvarmet lager

  • Stabil temperatur
  • Selvbetjent
  • Døgnåpent
  • Bredt utvalg i lagerstørrelser

Lagerhotell for møbler

Vi har lagerhotell på Harstad, Fornebu, Haslum, Kongsberg og Majorstuen. Alle avdelingene er selvbetjent og døgnåpent alle dager, hele året. Vi vil at du som kunde skal ha det enkelt og tilbyr markedets mest fleksible leieavtale. Sier du for eksempel opp den 14. løper leien til den 14. neste måned. Det beste av alt er at du får tilgang til ditt lager stort sett samme dag!

Temperert lager er fin løsning for å oppbevare elektronikk som ikke overlever i minusgrader. Andre velger også å bruke våre lagerboder for å oppbevare hobbyutstyr når lagringsplassen ikke strekker seg hjemme. Vi har lagerboder i alt fra 1,6 til 20 kvadratmeter til leie.

Lager for alle

Enten du har behov for korttidslager eller langtidslager tilbyr vi som alltid, fleksibel leieavtale. Våre lagerboder er praktisk og god løsning for privatpersoner som trenger lagringsplass. For næringsvirksomheter kan butikker og annet leie lager hos oss fremfor å skaffe et ekstra stort lokale. Vi tilbyr rabatt på langtidsleie av alle lager hos oss. Studerer du og skal flytte utenlands for en periode eller bare har behov for en lagerbod, får du som student rabatt på leie av lager. 

Klikk deg videre nedenfor til avdeling og bestill en lagerbod på 1-2-3!

Bogstadveien

Avdeling på Majorstuen i Oslo med tempererte boder i ulike størrelser. 

Fornebu

Vårt lager på Fornebu er døgnåpent og selvbetjent. 

Harstad

Sentral avdeling plassert i sentrum med tempererte lagerboder i ulike størrelser.

Høvik - Haslum

Her har vi både innendørs lagerhotell og utendørs lager med lagercontainere.

Kongsberg - Konsgårdmoen

Vi har nå to avdelinger i Kongsberg. Avdelingen på Kongsgårdmoen er innendørs minilager. Døgnåpent alle dager hele året.

Rakkestad

Lei temperert minilager midt i Rakkestad sentrum.