fbpx

Ny avdeling – Horten/Nykirke

Ditt nye drive-in lager i Horten, Nykirke er her!

Det er med stor glede at vi annonserer åpningen av vår nyeste minilager avdeling i Nykirke, en perle i Vestfold ikke langt fra Horten, Åsgårdstrand, Tønsberg og Holmestrand. Vi tilbyr en lett tilgjengelig, trygg og fleksibel lagring alt du trenger å sette til side. Enten du renoverer, flytter eller bare trenger ekstra plass, er våre lagringsløsning alltid tilgjengelig.

Langtidsleie minilager
Minilager drive-in

Enkel og sikker lagringsløsning

Med vår drive-in tilgang kan du enkelt kjøre opp til din container for å laste inn eller ut dine eiendeler. Foreløpig tilbyr vi lagercontainer på 13,8 m2. Lagercontaineren har doble dører som gjør det enkelt å laste inn og ut. Som kunde av oss låner du gratis forsikringsgodkjent hengelås. Denne henger klar under et kraftig låsbeslag. 

Oppdag enkelheten ved minilager

Vi er stolte av å åpne dørene til vår 34. avdeling. Dette blir vår andre avdeling i Vestfold. I videoen til kan du se hvor enkelt det er å ta i bruk en av våre drive-in lagercontainere. Minilager kan enkelt bestilles online hos oss. Hos 123 Minilager finner du fleksible løsninger, enten det gjelder en korttidsleie for en måned, eller for et lengre oppbevaringsbehov. Vi forstår at lagringsbehov varierer, og vi er her for å tilpasse oss – alltid med mål om å tilby den perfekte løsningen for deg.

Avdelinger i nærheten

Avdeling med drive-in lagercontainere på 13,8 m2.