Akershus

På leting etter minilager i Akershus? Vi tilbyr lagerutleie på Fornebu, Fjerdingby, Høvik, Lillestrøm, Lørenskog, Finstadjordet og i Ski.

Har du behov for leie av minilager i Akershus har vi totalt fire avdelinger der vi tilbyr temperert lagerhotell på Fornebu og Høvik. Lillestrøm, Lørenskog og i Høvik har vi lagercontainere med drive-in konsept som gjør at du kan kjøre bil og tilhenger direkte til ditt minilager. Ved leie av flere containere, langtidsleie eller studerer tilbyr vi rabatt på våre konkurransedyktige priser.

Fornebu

Lagerhotell på Fornebu med tempererte lagerboder i ulike størrelser. Alltid døgnåpent hele året alle dager for våre kunder. Minilager i ulike størrelser fra 2m2 til 20m2.

Fjerdingby

Vår avdeling med minilager i Rælingen har lagercontainere med drive-in løsning. Døgnåpen avdeling alle dager, hele året.

Høvik

Minilager i Bærum på Høvik. Praktisk og unik avdeling, vi har både lagercontainere og innendørs lagerhotell. Velg akkurat den lagerstørrelsen du trenger.

Lillestrøm

Døgnåpent minilager med drive-in plassert like ved Norges Varemesse. Ypperlig for flytteprosess, hobbyutstyr, messemateriell og mye mer.

Lørenskog

Avdelingen med minilager til utleie ligger plassert på Icopal-tomten i Lørenskog. Velg mellom 6,6 og 13,8 m2 containere.

Lørenskog - Finstadjordet

Avdeling med lagercontainere på 13,8 m2 klare til utleie. Flott løsning i flytteprosess og langtidslagring av hobbyutstyr, verktøy og mye mer.

Ski

Vi åpner avdeling med minilager 1.mai. Her vil vi ha lagercontainere på 13,8m2 for møbler, innbo og mye mer.

Vi tilbyr også minilager i Oslo

Alna Øst

Sentral plassering på Alnabru med lagercointainere på 13,8 kvm.

Alfaset/Furuset Øst

Like ved Ikea Furuset med enkel adkomst, døgnåpent og drive-in lager.

Bryn Sentrum/Syd

Avd. nærmest sentrum med bare 7 min. med T-bane eller 9 minutter med bil fra Oslo S.

Stovner Øst/Nord

Minilager i Grorudalen med drive-in.

Røa Vest

Avdelingen består av lagercointainere på 20 fot like ved Bogstad Golfklubb og Bogstad Camping.

Søndre Nordstrand

Like ved Hauketo har vi nye lagercontainere med månedsbasis leie.

Økern

Åpner 01.09.18. Sentralt minilager i Oslo for privat, student eller bedrift

Vi har også flere avdelinger i Norge