Holmestrand minilager ligger rett utenfor sentrum. Vi har nye lagercontainere med drive-in og døgnåpent alle dager for våre kunder

Lagringsplass på Holmestrand

Holmestrand minilager ligger i Skolegaten 49, rett utenfor Holmestrand sentrum med få minutters kjøring ut til E18. Her har vi nye containerne på 13,8 m2 som er tette, tørre og innehar 8 ventilasjonsluker plassert på bakkeplan.

Det aller meste kan lagres i dem, men de fleste kundene våre lagrer innbo i forbindelse med en flytteprosess. Foruten sofaer, senger, bord, skap og kommoder, er det gjerne sykler, ski og diverse annet. Noen av kundene våre benytter også lageret som et materialdepot eller ekstra varelager til bedriften. Foruten at det er lav pris, er det enkel tilgang med bil – dette kan i seg selv utgjøre en betydelig besparelse med tanke på at tid ofte er penger, spesielt om man har et flyttebyrå engasjert.

Flere og flere har behov for lagringsplass

Holmestrand miniager er naturlig nok spesielt populær blant holmestrandinger, men også folk fra nærliggende kommuner som Sande, Horten og Åsgårdstrand viser interesser for å lagre sine eiendeler i langtidsperioder og korttidsperioder hvor man behøver mellomlagring av møbler og innbo eller andre ting. Har du behov for langtidslagring av eiendeler tilbyr vi rabatt på leien.

Vi mener det skal være enkelt og rimelig å leie lager hos oss.  Se pris nedenfor og bestill lagerplass på 1-2-3!

Fordeler for deg som leier

  • Enkel tilgengelighet med drive-in lager
  • Selvbetjent og døgnåpent lager
  • Nye, tette og ventilerte lagercontainere
  • Fleksibel leie
  • Konkurransedyktige priser

Pris og lagerstørrelse

Stor

1250kr

/måned (1000kr u/mva)

Ingen depositum
Ingen bindingstid
Rabatt ved langtidsleie

Lagercontainer på 13,8 m2
Lengde: 5,9 m
Bredde: 2,35 m
Høyde: 2,39 m

Kaldtlager

Har du spørsmål i forhold til bestilling? Ring oss på 40 123 100


Skolegaten 49,3080 HOLMESTRAND

Se oversikt over alle avdelinger