Minilager på Finstadjordet i Lørenskog - Losbyveien 39, 1475 Lørenskog

Minilager på Finstadjordet

Vi tilbyr rimelig minilager i Lørenskog på Finstadjordet. Lei et lager til lagring av møbler, innbo eller hobbyutstyr. Med minilager på Lørenskog kan du leie lagercontainer som er nye, tette og ventilerte. Lagerbodene er plassert med drive-in løsning som gjør at du kan kjøre bil og tilhenger helt inntil lageret. Det gjør at du sparer tid og kostnader dersom du bruker et flyttebyrå til å transportere dine møbler og annet innbo. Minilager på Finstadjordet er døgnåpnet hele året for våre kunder.

Fordeler for deg som leier

Pris og lagerstørrelse

Stor

13,8 m2 / 33 m3
kr 2390 /måned (1912,- u/mva)
  • Gratis lån av hengelås
  • Ingen depositum eller bindingstid
  • -10% rabatt for 6mnd*
  • -15% rabatt for 12mnd*
  •  
  • L: 5,9 m B: 2,35 m H: 2,39 m
DRIVE-IN

Har du spørsmål i forhold til bestilling?

Lei et rimelig lager i Lørenskog

Avdelingen på Finstadjordet i Lørenskog har lagercontainere som er nye, tette og ventilerte. Mange av våre kunder leier minilager i forbindelse med en flytteprosess. Andre har behov for langtidslagring av hobbyutstyr eller ved andre årsaker som dødsbo. Sliter din bedrift med lagringsplass av verktøy, materiell og annet vil en lagercontainer være en god og kostnadseffektiv løsning.

Vår avdeling med minilager på Finstadjordet i Lørenskog ligger kun 5 minutter med bil fra Knattenkrysset ved Shell på Skårer dersom du kommer fra områdene som Lillestrøm, Nordbyhagen, Rælingen eller Fjellhamar. Fra Oslo er det avkjøringen i Thurmanskog-krysset ved Metro senter fra Riksvei 159.

Bestill og ta i bruk lageret på 1-2-3