fbpx

Forbered høstens flytteprosess

Flytteprosess

Er du en av tusenvis av nordmenn som skal flytte etter sommeren? Da kan det være greit å forberede deg på flyttingen slik at det går så smertefritt som mulig.

I 2016 var det ifølge SSB over 240.000 som var i en flytteprosess fra en kommune til en annen, og enda flere var det nok som flyttet innenfor samme kommune.

Vi tilbyr flere avdelinger med minilager

Enten du flytter på grunn av jobb, studier eller skal bo i utlandet, kan du leie lager hos oss. Vi har flere avdelinger i Akershus og Oslo hvor du kan kjøre bil og tilhenger helt inntil lageret slik at flyttingen medfører færrest mulige tunge løft. For å være sikker på at det er ledig kapasitet vil vi anbefale å reservere lager i god tid. Bestill på nett her,  eller kontakt oss (alle dager 08.00 – 22.00) for en prat.

Rabatt på leie av minilager og flyttebyrå

Har du behov for å leie flere containere eller over lengre periode tilbyr vi rabatt på utleie. Dersom du studerer får du 15% rabatt hos oss (våre rabatter kan ikke kombineres).

Ønsker du hjelp til flytteprosessen kan du ta en prat med vår samarbeidspartner Majoren Flyttebyrå.  Som kunde av oss får du 10% rabatt hos dem.