fbpx

Lager i Nydalen i Oslo – ny avdeling åpnet

Den 1. november 2020 åpnet vi nok en ny avdeling med minilager i Oslo. Denne gangen ble det i Nydalen i Maridalsveien. Her tilbyr vi lager til leie for privatpersoner, studenter og bedrifter.

Lagercontainer i Nydalen

Som flere av våre avdelinger med lager i Oslo har vi i Nydalen lagercontainere med drive-in løsning. En populær og enkel lagerløsning for privatpersoner og bedrifter. Med drive-in lager kan du kjøre bilen og tilhengeren helt inntil lageret og laste direkte inn og ut av lagercontaineren. Med så enkel lagring vil du kunne spare penger dersom du benytter deg av et flyttebyrå.

Lager for alle i Nydalen

Mange av våre kunder lagrer møbler og innbo eller sesongvarer i forbindelse med en flytteprosess eller ved mangel på plass i sin leilighet. I tillegg ser bedrifter muligheter til et enkelt tilgjengelig lager som er åpent døgnet rundt alle dager og til lav leie fremfor et stort og unødvendig lokale.

Bestille minilager i Nydalen

Vår avdeling i Nydalen er døgnåpen alle dager, hele året for våre kunder. Avdelingen er helt selvbetjent og bestilles her på vår nettside via bestille minilager. Har du behov for å leie lager i Nydalen, men ønsker å finne mer ut av pris, lagerstørrelse kan du lese mer om minilager i Nydalen her.