Vi tilbyr lagringsplass til lav pris, rabatt på langtidsleie i tillegg til ingen depositum eller oppstartsgebyrer.

Rimelig lagerløsning for bedrifter

Ofte vil en kjenne på behovet for ekstra lagringsplass enten man driver en butikk, er håndverker eller har ofte stand på messer kan det dukke opp behov for litt ekstra lagringsplass. Dropp å leie unødvendig stort lokale og lei heller et minilager hos oss. Vi tilbyr minilager for bedrifter med lav pris og rabatt på langtidsleie.

Enkelt og fleksibelt med minilager

På de aller fleste avdelingene har vi lagercontainere me såkalt drive-in lager. Det vil si at du kan kjøre bilen, tilhengeren og i noen tilfeller lastebilen helt inntil ditt minilager! Det gjør inn og utlastingen effektiv og skånsom mot tunge løft.

Leie minilager bedrift

Alle våre avdelinger selvbetjent og døgnåpent alle dager hele året. Det gjør at du som kunde kan droppe innom lageret når det selv passer deg. Vi har lagercontainere på 4,7, 6,6 og 13,8 m2 i tillegg til å ha lagerhotell plassert i Høvik og på Fornebu. Det gir valgmuligheter og gode løsninger for deg som trenger å leie et minilager for materiell og forbruksvarer.

Er du klar for å leie et minilager?

Vi har selvfølgelig gode leieavtaler ved å leie minilager hos oss i 123Minilager.

Se avdelinger

Finn ut om vi har avdeling i nærheten av deg, eller der du trenger lagring. Du finner oss blant annet i Oslo, Lillestrøm, Bergen, Trondheim, Ålesund, Kongsberg og Tromsø.

Bestill minilager her

Bestill og få tilgang på dagen. Rimelig lager med fleksibel leieavtale.

40 123 100

Ring oss gjerne dersom du lurer på noe. Vi er tilgjengelig fra 08:00-22:00. Eller send oss en melding i chaten.