fbpx

Minilager til sesongutstyr

Med våren på vei og den milde luften som nærmer seg, er det på tide å kvitte seg med sesongutstyr og gjøre plass til nye aktiviteter. Kanskje du har vinterutstyr som ski, snowboard eller skøyter som trenger å bli lagret på en trygg og sikker måte til neste sesong?

Uansett hva slags sesongutstyr du har, kan det være vanskelig å finne plass til alt i hjemmet. Vi har nå utvidet avdelingen vår på Alna Senter og tilbyr nå boder mellom 1-15 kvadratmeter i vårt tempererte minilager.

Vårt tempererte minilager gir deg muligheten til å lagre sesongutstyret ditt på en trygg og sikker måte. Du slipper å bekymre deg for at utstyret skal bli skadet eller ødelagt, og du kan være trygg på at det er klart til bruk når neste sesong kommer.

Vi tilbyr også fleksible leieavtaler, slik at du kan velge den leieperioden som passer best for deg og dine behov. Og med tilgang døgnet rundt, kan du enkelt hente eller levere utstyr når som helst. Dette mener vi er en fordel i en travel hverdag.

Er du usikker på størrelsen du trenger for å lagre sesongutstyret ditt? Vi har også en størrelseskalkulator som kan hjelpe deg med å riktig størrelsen du har behov for.

Så hvorfor ikke gi deg selv mer plass hjemme og samtidig få trygg og sikker lagring for sesongutstyret ditt? Klikk deg inn på Alna Senter og finn den perfekte boden for ditt behov.

temperert minilager
Temperert minilager på avdeling Alna Senter lokalisert på Alnabru i Oslo

Bestill minilager her

Klikk deg videre for å bestille minilager. Vi tilbyr rabatt på langtidsleie av lager.

Se avdelinger

Finn ut om vi har avdeling i nærheten av deg, eller der du trenger lagring.

40 123 100

Ring oss gjerne dersom du lurer på noe. Vi er tilgjengelig fra mandag - fredag fra 08:00-16:00 (vakttelefon fra 16:00-22-00) . Eller send oss en melding i chaten.