Enten du skal flytte i ny leilighet eller hus, skal på jordomseiling eller av andre årsaker behøver å lagre møbler og andre gjenstander i en periode, kan du leie lager hos 123 Minilager. Vi har laget en liten guide som kan hjelpe deg med planlegging av prosessen med pakking og flytting.

Tips når du skal flytte og skal lagre møbler:

  • Bruk stabile og solide flytteesker slik at de kan stables oppå hverandre ikke bare en og to ganger, men mange ganger. På denne måten utnytter du takhøyden best mulig. Lagercontainerne våre er 2,4 meter høye, som gjerne tilsvarer ca samme høyde som i en vanlig bolig, så det er lurt å utnytte plassen.
  • Hvis du benytter plastsekker, så bruk gjennomsiktige. På denne måten er det enklere å se hva posen inneholder.
  • Tenk nøye gjennom hvor du lagrer de ulike gjenstandene. Møbler eller annet du vet du ikke vil trenge før om lenge, bør plasseres innerst.
  • Hold av plass til en smal passasje i midten av lagercontaineren slik at du enkelt kan gå inn og hente ting innerst. Denne passasjen bør være det siste du fyller igjen om du går tom for plass.

Lagring av møbler, verktøy, hobbyutstyr og mye mer

  • Møbelet bør settes på samme måte som møbelet er tiltenkt brukt. En sofa bør altså stå som en sofa. Dersom det likevel ikke er en god løsning, må man være forsiktig med å belaste for eksempel armlener om man setter sofaen på høykant. Et tips kan være å bygge opp med f.eks noen treklosser for å støtte opp i forbindelse med at man setter en sofa på høykant.
  • Å legge tepper mellom møblene ved flytting bidrar til å minimere risiko for riper/småskader.
  • Møbler med treverk som stuebord, spisebord, nattbord eller annet som skal langtidslagres bør oljes før det settes bort for økt beskyttelse.

Pappesker til flytting

Nordmenn elsker å bruke bananesker ved flytting – og hvorfor ikke – de fungerer utmerket. De er også fine å stable i lagercontaineren. Det vanlige tipset om hvor du får tak i banankasser er å spørre på nærmeste dagligvarebutikk, men et kanskje bedre tips er å ta en titt etter bananesker på Finn Gis bort eller på Finn Torget

Valg av flyttebyrå

Vil du ha hjelp til bæring og flytting, men vet ikke hvilket flyttefirma du skal velge? Se vår lille oversikt: Flyttebyrå i Oslo og Akershus

Ønsker du et godt tilbud på leie av minilager eller er det noe annet du lurer på? Se vår FAQ-seksjon eller klikk deg videre nedenfor.

Bestill og få tilgang til lagerrom på 1-2-3