fbpx

Kongsberg minilager - Gomsrudveien 132, 3610 Kongsberg

Kongsberg minilager - Lager for sesongvarer, møbler og innbo.

Er du i en flytteprosess og har behov for mellomlagring av møbler og innbo er Kongsberg minilager en ypperlig løsning for deg. Her har vi lagercontainere på 13,8 m2 du kan leie på månedsbasis. Mange bedrifter ser også fordelen av å leie en ekstra lagerbod til oppbevaring av materialer og forbruksvarer istedenfor et unødvendig stort lokale. Avdelingen er døgnåpen alle dager hele året for våre kunder.

Fordeler for deg som leier

Pris og lagerstørrelse

Stor

13,8 m2
kr 1950 /måned ink. mva
  • Gratis lån av hengelås
  • Ingen depositum eller bindingstid
  • -10% rabatt for 6mnd*
  • -15% rabatt for 12mnd*
  •  
  • L: 5,9 m B: 2,35 m H: 2,39 m
DRIVE-IN

Har du spørsmål i forhold til bestilling?

Enkelt, trygt og rimelig med drive-in

Med container plassert på bakkeplan kan du kjøre bilen helt inntil og laste av direkte fra bilen eller tilhengeren. Har du behov for et flyttebyrå vil de bruke mindre tid med drive-in lager og du vil spare kostnader. Vi har fokus på konkurransedyktige priser som skal komme deg som kunde til gode. Kongsberg minilager er døgnåpent alle dager, hele året og passer for deg som ønsker langtidsleie eller leie på korttids basis. Ved langtidsleie tilbys det rabatt og vi tar ingen depositum på leie av lagercontainer.

Lager i Gomsrudveien i Kongsberg
Lager på Moan i Kongsberg

Vår andre avdeling i Kongsberg på Moane

Vår andre avdeling ligger på Moane i Kongsberg. Dette er et innendørs lagerhotell der du kan leie lagerboder på kort- eller langtidsbasis. Velg mellom tempererte lagerboder i ulike størrelser. Du kan lese mer om lageret, priser og størrelser her.

Vil du vite mer om vår andre avdeling på Moane?