fbpx

Minilager i Bodø - Teglverkveien 15, 8006 Bodø​

Lei lager i Bodø til møbler, innbo og mye mer

Vi tilbyr leie av minilager i Bodø. Her kan du leie nye, tette og ventilerte lagercontainere til lagring av møbler og innbo til flytting. Har du behov for et lite lager i forbindelse med flytting er minilager av typen lagercontainer ypperlig løsning. Med drive-in lager kan du kjøre bil og tilhenger helt inntil lageret, det gjør at du sparer tid. Benytter du et flyttebyrå vil du spare kostnader ved den enkle adkomsten til og fra lageret. Vår avdeling med minilager i Bodø passer ypperlig for lagring som privatperson, student eller bedrift.

Fordeler for deg som leier

Pris og lagerstørrelse

Stor

13,8 m2 / 33 m3
kr 2190 /måned ink mva
  • Gratis lån av hengelås
  • Ingen depositum eller bindingstid
  • -10% rabatt for 6mnd*
  • -15% rabatt for 12mnd*
  •  
  • L: 5,9 m B: 2,35 m H: 2,39 m
dRIVE-IN

Har du spørsmål i forhold til bestilling?

Lei et rimelig minilager i Bodø

Avdelingen med minilager i Bodø i har lagercontainere som er nye, tette og ventilerte. De er på 13,8 m2 som gir god plass til lagring av innbo, hobbyutstyr, verktøy og mye annet. Enkel lagerbod for deg som er i flytteprosess eller trenger langtidslagring av materialer. 
Avdelingen ligger plassert på Bodø Næringspark som ligger sentralt plassert på Rønvikleira i Bodø. Næringsparken ligger bare 2km i fra bykjernen med Bodø havn og jernbaneterminalen som nærmeste naboer. Det er også kort vei til flyplassen med en avstand på under 4 km. 

Lager Bodø

Bestill og få tilgang på dagen!