fbpx

Vi holder kostnadene nede for våre kunder.

Vi tilbyr billig minilager i Oslo – enkelt og trygt. Vårt lager er “drive in”, slik at det er superenkelt å kjøre bilen helt inntil ditt lager, og flytte møbler og annet rett inn i containeren.

Få mest for pengene

Vårt mål er å tilby et billig minilager altså mest lagring for pengene i Oslo. På våre 6 avdelinger i Oslo har vi nye, tette og ventilerte lagercontainere i ulike størrelser. Den mest leide er på 13,8 kvadratmeter. Det tilsvarer hele 33 kubikkmeter. I en slik container kan man lagre mye. Man sier gjerne at du kan dele antall kvadratmeter boligen din er på 3. Om du har en leilighet på 60 kvadratmeter, så holder det med vanligvis med 20 kubikkmeter.

Våre lagercontainere kan derfor romme alt innbo i en leilighet på 100 kvadratmeter – men det varierer naturligvis. Dersom du er i tvil om det holder med én lagercontainer, kan du ta kontakt med oss for pris ved leie av to.

Lagre i Lagercontainer

Enkel rimelig og trygg lagring

Vårt minilager er uisolert kaldtlager i form av en helt ny og tett lagercontainer – på denne måten får du mest for pengene. Det aller meste kan lagres i våre lagercontainere året rundt. Containerne er perfekt for møbler og “vanlig” innbo som man har inne i huset, samt utemøbler, gressklipper/snøfreser, dekk og sportsutstyr og slikt man gjerne har i garasjen. For bedrifter er det ofte arkiv, varelager eller maskiner som er aktuelt å lagre.

Så hvor mye får man egentlig plass til i en 20-fots lagercontainer? Denne videoen gir en god pekepinn:

Bestill minilager her

Er du klar for å bestille minilager kan du gå direkte til bestillingsskjemaet.

Se avdelinger i Oslo

Finn hvilken avdeling som er nærmest deg.

40 123 100

Ring oss gjerne dersom du lurer på noe. Vi er tilgjengelig fra 08:00-22:00. Eller send oss en melding i chaten.