fbpx

Døgnåpent lager betyr frihet. Lager med bemanning har ofte åpningstider som gir begrensninger på når du har adgang til dine gjenstander. Det er viktig å være bevisst på det ved bestilling av lager.

Fordeler med døgnåpent lager

Vårt selvbetjente lager er døgnåpent. Det kan være praktisk i en flytteprosess hvor du kanskje jobber til sent på kveld. Om du plutselig kommer på at du har glemt noe du trenger i lagerboden din, du skal rekke et fly og klokken er 23.30, vil du være sjeleglad for at du har mulighet til å svinge innom lageret ditt, låse deg inn med egen nøkkel og hente tingene dine.

Ikke bare har vi døgnåpent lager, det er også tilgang alle dager hele året. For oss er det viktig å tilby kundene fleksibilitet og full tilgang til egne eiendeler til enhver tid.e

Hengelås av høy kvalitet - for din sikkerhet

Kjøp av hengelås klasse 3 er obligatorisk for alle leietakere.

Alle våre kunder må kjøpe forsikringsgodkjent hengelås klasse 3 av oss for kr 350. Den blir din til odel og eie. Bakgrunnen for dette er at sikkerhet er høyt prioritert, og vi ønsker ikke at noen skal benytte hengelås av dårlig kvalitet. Hengelåsen henter du ved lageret etter nærmere avtale. Du får kode av oss til porten og har som eneste person tilgang til din egen hengelås. Enkelt, trygt og greit.

Bestill minilager her

Gå direkte til bestillingsskjemaet. Normalt vil du få tilgang på dagen.

Se avdelinger

Finn ut om vi har avdeling i nærheten av deg, eller der du trenger lagring.

40 123 100

Ring oss gjerne dersom du lurer på noe. Vi er tilgjengelig fra 08:00-22:00. Eller send oss en melding i chaten.