fbpx

Hvordan velge riktig størrelse for minilager

Når det kommer til lagring, er valg av riktig størrelse essensielt for å sikre at du får mest mulig ut av minilageret ditt, samtidig som du beskytter dine verdigjenstander. Hos 123 Minilager tilbyr vi et bredt spekter av lageralternativer, fra tempererte enheter til praktiske drive-in lagercontainere. Denne guiden vil hjelpe deg med å velge riktig størrelse for minilager.

Vurder dine lagringsbehov

Start med en liste: Noter ned hva du planlegger å lagre. Dette gir deg en klarere ide om plassen du trenger. Husk å tenke på både størrelsen og volumet av dine eiendeler. 

Våre minilager-løsninger

Tempererte lagerenheter: Ideell for sensitive gjenstander som trenger beskyttelse mot temperatursvingninger. Disse enhetene varierer fra 1 til 15 m², perfekt for alt fra bokser med personlige eiendeler til større møbler.

Vi tilbyr temperert minilager ved disse avdelingene: 

Drive-in lagercontainer: Våre drive-in enheter på 4,7, 6,6, og 13,8 m² er utmerket for de som verdsetter enkelhet og tilgjengelighet. 

Bruk størrelseskalkulatoren

For å gjøre valgprosessen enklere, har vi en størrelseskalkulator som anbefaler den mest passende størrelsen basert på dine spesifikke behov. Dette verktøyet tar hensyn til antall gjenstander og deres størrelse for å gi deg en anbefaling.

Tenk på hvilket behov du har frem i tid

 Vurder om du kan trenge mer plass i fremtiden. Å velge et minilager i en større størrelse kan spare deg for bryet med å flytte dine eiendeler til en større enhet senere. 

Kort oppsummert

Å velge riktig størrelse for minilager behøver ikke være en utfordring. Hos 123 Minilager tilbyr vi fleksible og praktiske løsninger som imøtekommer dine behov for et skreddersydd minilager. Vi tilbyr også visning før du eventuelt bestiller ditt minilager. Uansett om behovet ditt er for en mindre, temperert enhet, eller for en romslig drive-in lagercontainer som forenkler prosessen med større gjenstander, er vi her for å hjelpe.

Lagercontainer

Bestill minilager her

Klikk deg videre for å bestille minilager. Vi tilbyr rabatt på langtidsleie av lager.

Se avdelinger

Finn ut om vi har avdeling i nærheten av deg, eller der du trenger lagring.

40 123 100

Ring oss gjerne dersom du lurer på noe. Vi er tilgjengelig fra mandag - fredag fra 08:00-16:00 (vakttelefon fra 16:00-22-00) . Eller send oss en melding i chaten.