fbpx

Har du behov for oppbevaring av eiendeler over lengre tid, tilbyr vi gode avtaler for langtidsleie.

Langtidsleie av minilager er aktuelt for deg som eksempelvis skal flytte til en annen by eller utenlands et år, to år eller kanskje lengre?. Da kan det være en god løsning å leie et minilager slik at du kan ta vare på møblene og gjenstandene du er glad i på en trygg og god måte. Flytt alle eiendelene inn i vår lagerløsning og lei ut huset eller leiligheten. Det blir det god økonomi av. Flere av våre kunder er bedrifter som har behov for ekstra lagringsplass. Dersom din bedrift føler det samme er det bare å ta kontakt med oss så finner vi en god løsning for lagring av materiell og lignende.

Våre lagerløsninger

Langtidsleie minilager

Lagercontainer

Våre lagercontainere er nye, vanntette, vindtette og har beskyttede ventilasjonsluker. I våre containere kan nesten alt lagres og gjør flytteprosessen mye enklere med drive-in løsning. Rygg bilen inntil og last direkte inn i lageret.

Langtidsleie minilager

Temperert lager

Vi har innendørs temperert lager på flere av våre avdelinger. Vi har temperert minilager i Oslo, på Majorstuen og Alna Senter, Asker, Brumunddal, Rakkestad, Stavanger og Harstad.

Rabatt ved langtidsleie av lager

Vi i 123 Minilager tilbyr rabatt ved leie av lager over lang periode. Ta kontakt med oss for mer informasjon om langtidsleie minilager. Oversikt over våre lageravdelinger finner du her. Ta gjerne kontakt med oss på telefon 40 123 100 eller post@123minilager.no for et godt tilbud på langtidslagring. Vi har også studentrabatt på leie av lager. Våre rabatter kan dessverre ikke kombineres.