fbpx

Vi tilbyr lagringsplass til lav pris, rabatt på langtidsleie i tillegg til ingen depositum eller oppstartsgebyrer.

Rimelig lagerløsning for bedrifter

Ofte vil en kjenne på behovet for ekstra lagringsplass enten man driver en butikk, er håndverker eller har ofte stand på messer kan det dukke opp behov for litt ekstra lagringsplass. Dropp å leie unødvendig stort lokale og lei heller et minilager hos oss. Vi tilbyr minilager for bedrifter med lav pris og rabatt på langtidsleie og leie av flere lagerboder.

Enkelt og fleksibelt med minilager

På de aller fleste avdelingene har vi lagercontainere me såkalt drive-in lager. Det vil si at du kan kjøre bilen, tilhengeren og i noen tilfeller lastebilen helt inntil ditt minilager! Det gjør inn og inn- og utlastingen svært effektiv og skånsom mot tunge løft.

Leie minilager bedrift

Alle våre avdelinger selvbetjent og døgnåpent alle dager hele året. Det gjør at du som kunde kan droppe innom lageret når det selv passer deg. Vi har lagercontainere på 4,7, 6,6 og 13,8 m2 i tillegg til å ha lagerhotell i Akershus, Buskerud og Troms. Det gir valgmuligheter og gode løsninger for deg som trenger å leie et minilager for materiell, forbruksvarer verktøy og mye annet.

Bestill og få tilgang til lagerrom på 1-2-3