fbpx

Minilager for studenter – 15% studentrabatt

15% Studentrabatt hos 123 Minilager: Ditt valg for oppbevaring i Norges største studentbyer!

 

Står du foran enda en flytting? Skal du studere i en annen by eller kanskje til og med ta et semester i utlandet? Hos 123 Minilager forstår vi flytteutfordringene som følger med studentlivet. Derfor tilbyr vi alle studenter en rabatt på 15% på minilager – tilgjengelig i de største byene som Oslo, Trondheim, Bergen, Tromsø, Harstad, Stavanger og Kongsberg.

Hvorfor velge 123 Minilager?

1. Spredt tilstedeværelse

Uansett hvor studiene tar deg, er det stor sjanse for at vi har et minilager i nærheten. Våre avdelinger er strategisk plassert i Norges største byer. 

2. Et rimelig lageralternativ

Vi i 123 Minilager har som mål å være så konkurransedyktige på pris som mulig. Som student får du 15% rabatt på alle våre lagerboder. Enten det er temperert minilager eller drive-in lagercontainer.

3. Fleksible leieavtaler

Ved bestilling av minilager hos oss har du mulighet til å velge leie på månedsbasis eller tegne en tidsbestemt leieavtale. Vi skreddersyr derfor ditt lagringsbehov. Enten du trenger korttidsoppbevaring mellom semestere, eller en mer permanent løsning, har vi et tilbud som passer.

 

Studentrabatt minilager

Slik benytter du din studentrabatt

Det er enkelt å få tilgang til din studentrabatt: Oppgi at du er student nederst i kommentarfeltet i bestillingsskjema og deretter send oss ditt gyldige studentbevis på e-post til post@123minilager.no. Studentrabatten er gyldig så lenge du har et gyldig studentbevis. Vårt mål er å gjøre prosessen så enkel og smidig som mulig, slik at du kan fokusere på dine studier og studentliv. 

Minilager nær deg, akkurat når du trenger det

Uansett hvor studieveien fører deg, fra Oslo til Tromsø, Bergen til Stavanger, har 123 Minilager en løsning som passer dine behov. 

123 Minilager – Mer plass i hverdagen