fbpx

Nytt minilager i Fjerdingby

Vi har nå åpnet nok en ny avdeling med utleie av minilager, denne gang i Rælingen. Avdelingen ligger plassert på Fjerdingby med døgnåpne lagercontainere alle dager, hele året.

Utleie av minilager i Akershus

Vi har nå flere avdelinger plassert rundt i Akershus. Blant annet på Fornebu, Høvik, Lillestrøm og fler. Nå kan vi endelig tilby minilager for dem som holder til på Fjerdingby og området rundt. Minilager er løsningen til flere ulike situasjoner som dødsbo, flytting eller generelt har liten lagringsplass hjemme eller på jobben.

Hvordan fungerer det?

Har du vurdert å leie et minilager, er vårt mål å gjøre det så enkelt for deg som kunde. Bestill minilager på vår nettside og få allerede tilgang samme dag om ønskelig. Alle våre avdelinger er selvbetjent og døgnåpne alle dager hele året. Avdelingen i Fjerdingby er satt opp etter konseptet drive-in som gjør at du som kunde kan kjøre bil og tilhenger helt inntil ditt lager. Ønsker du å vite mer om avdelingen med minilager i Fjerdingby kan du lese mer her. Eller gå direkte til vårt bestillingsskjema for å bestille minilager.