fbpx

Nytt minilager i Mjøndalen

Vi har åpnet nytt minilager i Mjøndalen. På avdelingen vår i Mjøndalen leier vi ut lagercontainere til privatpersoner og bedrifter, og første kunde er allerede på plass.

Lagercontainere til leie på månedsbasis

Vi har nye lagercontainere for leie på månedsbasis. De er på nesten 14 kvadratmeter (33 kubikkmeter). Våre containere er nye, tette og tørre, og egner seg godt for oppbevaring av det meste. Mange lagrer møbler som sofa, seng, bord, utemøbler samt ski, sykler og annet diverse innbo som man gjerne ønsker å mellomlagre i en flytteprosess.

Har du kjøpt ny bolig og trenger mellomlagring, så er vi et rimelig alternativ. En av de store fordelene med å lagre hos oss er at det er minimalt med bæring fordi du kan kjøre bilen helt inntil din lagerkonteiner.

Minilager for Hokksund og Mjøndalen

Å leie et minilager i Mjøndalen kan også være et aktuelt alternativ for innbyggere i Hokksund. Lagercontainerne våre i Mjøndalen leies ut til en lav månedlig pris – og med en fleksibel leieavtale som gjør at kundene kan si opp lageret med bare en måneds oppsigelsestid, regnet dato til dato.

Se vår pris på leie av minilager og mer om avdelingen i Mjøndalen her.