fbpx

Oppvarmet lager

Å leie oppvarmet lager er en praktisk og god løsning for lagring av møbler, innbo og andre gjenstander. Spesielt hvis du har antikke møbler eller elektronikk som har behov for stabil temperatur. Er det flere ting som tar unødvendig plass hjemme bør du vurdere å leie oppvarmet lager hos oss i 123 Minilager. Frigjør plass i garasjen eller i leiligheten på 1-2-3. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du lurer på i forhold til å leie lagerhotell – vi hjelper deg gjerne!

Fordeler med å leie oppvarmet lager

Oppvarmet lager

Avdelinger med oppvarmet lager

ALNA - SENTER

Temperert minilager og drive-in lagercontainere ved Alna Senter. Ulike størrelser tilgjengelig.

ASKER - DRENGSRUD

Avdeling med sentral beliggenhet i Asker. Vi tilbyr både lagerhotell og drive-in lagercontainere.

MAJORSTUEN

Avdeling på Bogstadveien i Oslo med tempererte boder i ulike størrelser. 

KONGSBERG - MOANE

Lagerboder i flere størrelser på Moane i Kongsberg

RAKKESTAD

Lei temperert minilager midt i Rakkestad sentrum.

BRUMUNDDAL

Temperert minilager i Brumunddal i ulike størrelser.

STAVANGER

Avdeling i sentrum av Stavanger på Kampen.

HARSTAD

Sentral avdeling plassert i sentrum med tempererte lagerboder i ulike størrelser.

Lagerhotell for møbler

 Alle avdelingene er selvbetjent og døgnåpent alle dager, hele året. Vi vil at du som kunde skal ha det enkelt og tilbyr markedets mest fleksible leieavtale. Bestill lagerbod online og ta i bruk samme dag.

Temperert lager er fin løsning for å oppbevare elektronikk som ikke overlever i minusgrader. Andre velger også å bruke våre lagerboder for å oppbevare hobbyutstyr når lagringsplassen ikke strekker seg hjemme. Vi har lagerboder i alt fra 1 til 20 kvadratmeter til leie.

Lager for alle

Enten du har behov for korttidslager eller langtidslager tilbyr vi som alltid, fleksibel leieavtale. Våre lagerboder er praktisk og god løsning for privatpersoner som trenger lagringsplass. 

For næringsvirksomheter kan butikker og annet leie lager hos oss fremfor å skaffe et ekstra stort lokale. Vi tilbyr rabatt på langtidsleie av alle lager hos oss. Studerer du og skal flytte utenlands for en periode eller bare har behov for en lagerbod, får du som student rabatt på leie av lager. 

Bestill lager online