fbpx

Er du av den sporty typen?

Er du den aktive personen som ikke nøyer seg med én sport? Da har du kanskje følt at boden blir litt liten til både lagring og service på utstyret. En sykkel eller to, et par ski bortover og nedover, klatreutstyr,  ja – det kan bli mye ting. Vi vil du skal ta vare på lidenskapen og har løsningen på din plassmangel!

 

Enkel tilgjengelighet

Å leie en lagerbod hos oss gjør det enklere for deg å få tilgang til utstyret. Dersom du velger å leie en lagercontainer vil du kunne kjøre bilen helt inntil og gå direkte inn i boden. En container kommer i flere størrelser og vi tilbyr 4,7 m2, 6,6m2 og 13,8 m2 lagercontainere. Det gir deg valgmuligheter, enten du har middels til mye hobbyutstyr å lagre.

leie minilager hobbyutstyr

Temperert bod

Med våre innendørs lagerboder har du mulighet til å velge alt fra 1 m2 til 20 m2. Vi har blant annet oppvarmet lager i Bogstadveien på Majorstuen. Ta kollektiv til lokalet, hent sykkelen eller skiene og ta t-banen rett opp til marka.
Vi tilbyr også temperert minilager på Høvik, i Kongsberg på Moane, Rakkestad, Stavanger og Harstad.

 

Få mer plass

Å leie en lagerbod hos oss i 123 Minilager kan altså gi plass til andre ting du gjerne skulle lagret i din egen bod hjemme. Ta gjerne kontakt med oss her på chat eller ring oss på 40 123 100. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig størrelse på lagerboden og best egnet lokasjon der vi tilbyr boder til leie.
Dersom du allerede er klar til å bestille lagerbod kan du gjøre det her og få tilgang på dagen om du ønsker det!