fbpx

Et ryddig hjem i 2020

Et nytt år er i gang for fullt! Julen er over og den normale hverdagen kaller. Har du ryddet vekk julepynten og satt i gang med årets nyttårsforsetter?

Den forsvunnede pynten

For mange kan det å finne frem, og pakke vekk ting og tang kreve mye energi om man ikke har god nok plass til å lagre sesongvarer og annet innbo. Måtte du kjøpe ny julestjerne da du denne gangen ikke fant den i boden, eller på loftet? En lagerbod tilpasset størrelsen du trenger, kan gi nok plass til å organisere i hyller og hindre at sekker og kasser blir stablet om hverandre.

Økt trivsel

For mange kan nyttårsforsetter være en gjenganger til skuffelse, eller har du kanskje bare gitt opp å lage personlige mål for i år? Vi i 123 Minilager har én anbefaling vi mener vil gi positiv effekt på flere aspekter; hold det rent og ryddig i hjemmet og organisert i boden. Dette vil øke din trivsel hjemme og kan dermed forplante seg positivt til andre ting du ellers gjør i hverdagen.

ryddig hjem

Få ekstra god samvittighet til å gjøre akkurat det du vil med et ryddig hjem.

Ulike boder

En bod kan være så mangt. Noen lagrer møbler, klær, hobbyutstyr i garasjen. Andre lagrer på loftet eller i kjelleren. Hos oss i 123 Minilager har vi både innendørs boder i flere ulike størrelser og kaldtlager bestående av lagercontainere. Felles for dem alle er at de gir mulighet til å lagre det aller meste som verktøy, sykler, klær, innbo og mye mer.

Få maks ut av plassen i boden

  • Få tak i bokser der du kan legge tilhørende ting sammen og merke boksene etter sesong og kategori som jul, påske, fiskeutstyr eller kjøkken.
  • Sett opp hyller og stativ som gjør at du får ting opp fra gulvet og satt bokser med merkelapp ut.

Ryddig bod

  • Gi tingene en fast plass.
  • Gjør en omfattende ryddeprosess i hjemmet omtrent 4 ganger i løpet av et år, også i boden du lagrer dine ting og tang i.

 

Har du vurdert å leie en ekstra bod, ta gjerne kontakt med oss, eller se de ulike avdelingene vi har. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig størrelse til ditt behov!