fbpx

Nytt minilager i Drammen

Det er gledelig å melde at vi endelig tilbyr minilager i Drammen! Som alltid ønsker vi å være billigst på leie av lagercontainer med fleksibel leieavtale. Avdelingen er selvsagt døgnåpen hele året og er satt opp for vårt drive-in konsept.

Lagerutleie i Drammen

Drammen er en av de mest voksende byregionene i Norge og strekker seg langt utover Lier, Røyken, Nedre Eiker og Øvre Eiker. Med mange innbyggere oppstår det ulike behover i form av hobbyer som sportsfiske, sykling, ski og så videre. Mange bor i leiligheter og har begrenset med bod og lagringsplass. Få orden på garasjen, kjelleren eller loftet med en lagercontainer. Er du i en flytteprosess og skal flytte til bydeler som Åskollen, Konnerud, Gulskogen, Strømsø er det å leie minilager i drammen en flott løsning. Kjør både bil og tilhenger helt inntil lageret med vårt drive-in konsept. Bruker du et flyttebyrå vil de spare tid og du spare penger på den enkle lastingen.

Minilager passer også for bedrifter

Er du håndverker eller driver med en form for utleie kan det å leie en container være gunstig med tanke på pris og tilgjengelighet. Som nevnt vil du alltid ha tilgang til lagercontaineren og laste enkelt inn og ut av minilageret. Spar penger på å leie et unødvendig ekstra stort lokale og lei heller et minilager i Drammen. For mer fordeler og informasjon kan du lese her

Hvordan leie lager i Drammen

Vi ønsker å gjøre det enkelt. Bestill online her og få tilgang samme dag. Våre avdelinger er selvbetjent og du vil få all informasjon for å ta i bruk ditt minilager av oss. For mer informasjon om lageret kan du lese om vår avdeling med minilager i Drammen her.