fbpx

Nytt minilager i Kongsberg

Vi har åpnet nytt minilager i Kongsberg, i Gomsrudveien 132, rett bak biltilsynet. Vi feirer med krokanrull og kaffe, og oppfordrer deg som leser dette til å gjøre det samme.

I Kongsberg har vi nye lagercontainere på 20 fot – samme type som brukes for frakt av varer. Containeren er rett i underkant av 6 meter lang, 2,4 meter bred og 2,4 meter høy. Det gir god plass til alt fra sofaer, senger og bord til materialer og annet. Pris er kun 1.450 kroner per måned, inklusiv mva.

Lagercontainerne er nye, vindtette, vanntette og har åtte ventilasjonsluker. Perfekt til lagring av møbler, innbo og andre ting. Foruten lav pris på leie av lageret er kanskje den største fordelen ved å leie hos oss at det er minimalt med bæring. Hvorfor? Fordi du kan kjøre bil og tilhenger helt inntil din lagercontainer.

Lagring for “alt”

De fleste kundene våre leier lager hos oss i forbindelse med en flytteprosess hvor man kan trenge mellomlagring i forbindelse med salg av enebolig. De fleste lagrer derfor ting som møbler, sykler, ski, utemøbler og “diverse”. Men det finnes også mange andre årsaker til at kundene våre leier hos oss. Noen bruker det også som en ekstra garasje med langsiktig perspektiv. Vi gir rabatt til studenter og ved langtidsleie av lager.

Kongsberg er en by i vekst

Per 2.kvartal 2017 er det 27.299 innbyggere i kommunen, og det er ventet en vekst opp mot 30.000 de neste ti årene. Med generell trend med urbanisering, bygging av flere leiligheter i byen håper vi at våre lagercontainere kan være et enkelt og rimelig sted for beboere å mellomlagre møbler og innbo i forbindelse med en flytteprosess, dødsbo, flytting til utland eller andre byer eller av andre årsaker.

Lagring av hyttemøbler

Kongsberg er en hyttekommune og det har vi allerede merket ved å få forespørsel om lagring av hyttemøbler og inventar i forbindelse med salg av en hytte i Kongsberg. Det er i overkant av 2.400 hytter i kommunen. Videre er det mange store og små bedrifter i Kongsberg som vi håper kan være interessert i å leie lager med fleksibel leieperiode og enkel tilgang.

Mer om lageret vår samt link til bestillingsskjema finner du her.