fbpx

Nytt minilager i Bogstadveien

Etter mye jobb er vi i ferd med å ferdigstille vårt nye lager i Bogstadveien. Vi er utrolig spente og glade for å kunne tilby et så flott minilager på Majorstuen!

Minilager på Majorstuen

Lagerhotellet på Majorstuen har over 60 lagerboder klare til utleie! Sentralt lager på Frogner for de som holder til i områdene som St. Hanshaugen, Ullevål, Fagerborg, Homansbyen, Marienlyst, Uranienborg. Eller enklere sagt, for hele Oslo!

Sentralt i Bogstadveien

Lageret har adressen, Hegdehaugsveien 36 med innkjøring fra Bogstadveien. Det fantastiske er adkomsten. Adgang til lageret er garasjeport med dør og har plass til å sette blant annet henger inne i lageret.

Vi tilbyr minilager i størrelse fra 1 m2 opptil 10m2. Det gir muligheter for dem som trenger mellomlagring av møbler og innbo i for eksempel en flytteprosess. Eller kanskje du har leilighet på Majorstuen med liten eller ingen lagerbod? Lei minilager hos oss i Bogstadveien og lagre ski, sykler, sofaer, bildekk – rett og slett det meste.

Forventet stor pågang

Det er forventet stor pågang og vi anbefaler derfor å forhåndsbestille så raskt som mulig. KLIKK HER for mer informasjon og bestilling av minilager i Bogstadveien på Majorstua.