fbpx

Nytt samarbeid med flyttebyrå

Det er gledelig å fortelle at vi har nå inngått et samarbeid med flyttebyrået, Flytteeksperten som opererer i Oslo og Akershus.

Lei minilager og flyttebyrå – alt-i-ett

Vi har nå inngått et nytt samarbeid med flyttebyrået, Flytteeksperten! Byrået tilbyr flytting av innbo ogFlyttebyrå i Oslo og Akershus kontorinventar i Oslo og Akershus.  Det vil si at du som kunde kan bestille minilager i Oslo eller minilager i Akershus hos oss via bestillingsskjemaet, og samtidig bestille flyttehjelp.

Flytteeksperten har lang erfaring i flyttebransjen med sterke referanser fra store aktører og et stort engasjement for å se kundenes behov. Det er nettopp derfor vi er glade for å kunne inngå et slikt samarbeid.

Bestill minilager med flyttehjelp i dag

En flytteprosess kan ofte innebære stress og tunge løft dersom man skal løse det på egenhånd. I tillegg kan det å få tilgang til mellomlagring ved kjøp av ny bolig ikke alltid være like enkelt. Det er nettopp derfor vi inngår et samarbeid med Flytteeksperten for å gjøre det enklere for deg i flytteprosessen. Vi har som alltid konkurransedyktige priser og døgnåpne minilager med enkel tilgang.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål i forhold til flytting eller leie av minilager i Oslo og Akershus. Vi hjelper deg gjerne med å finne en løsning som passer deg best.