fbpx

I tillegg til lave priser, ingen depositum eller oppstartsgebyrer, gir vi studenter 15% rabatt på leie.

Studerer du og trenger ekstra lagringsplass?

Vi har studentrabatt på leie av minilager. Mange studenter flytter hjem et par måneder i sommerhalvåret, noen tar kanskje et semester eller to i utlandet eller i en annen by. Eller har du generelt liten lagringsplass der du bor? Da kan behovet for lagring av møbler og gjenstander oppstå, og vi bistår gjerne med lagerplass. Trenger du hjelp med å flytte, kan vi også formidle kontakt med flyttebyråer i Oslo og Akershus.

Hos oss skal det være enkelt og trygt for deg å lagre dine eiendeler. Når du bestiller lager skal du normalt få tilgang samme dag og vi tilbyr markedets mest fleksible leieavtale med ingen oppstartsgebyrer eller depositum. I tillegg er dine gjenstander trygt laget hos oss, samtidig som du har tilgang døgnet rundt, alle dager, hele året.

Rabatt på leie av lagerbod

Vi har totalt 33 lageravdelinger spredt rundt i Norge, og flere ligger plassert i mange av de store studentbyene som Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. Å være student kan i noen tilfeller gi trang økonomi og vi i 123 Minilager gir med glede alle studenter som har gyldig studentbevis 15% studentrabatt på minilager. Bestill lager nedenfor og frigjør plass på 1-2-3! Enklere blir det ikke.

Bestill og få tilgang til lagerrom på 1-2-3