fbpx

Nytt minilager på Løren / Økern

Samtidig som boligprosjekter ferdigstilles på Løren er vi godt i gang med å fylle på lagercontainere på vår nye avdeling i lørenveien 68. Nok et døgnåpent minilager hele året med drive-in og til konkurransedyktige priser.

Hovinbyen er Oslos største byutviklingsområde der det bygges over 25.000 nye boliger blant annet på Økern og Løren. Det ventes at innen 2030 at det kan bo over 100.000 mennesker i området. Bydelen dekker deler av Gamle Oslo, Grünerløkka og Bjerke.

Minilager kan forenkle flytteprosessen

Med mange solgte boliger vil det naturlig komme familier med flyttelass som skal innrede det nye hjemmet. Ofte er en flytteprosess ikke alltid like lett å planlegge – noe du også kanskje kjenner deg igjen i? Vi i 123Minilager har løsningen for å forenkle overgangen til den nye boligen. Mange av våre kunder er nettopp i denne situasjonen og leier et minilager til å mellomlagre møbler og innbo i en periode. Visste du at en lagercontainer hos oss faktisk kan romme et normalt møblert hjem på 80 kvm? I tillegg opererer vi med konseptet drive-in mulighet, og minilager på Økern er ingen unntak. Gjør det svært enkelt med å kjøre bilen og tilhengeren helt inntil lageret og last direkte av. Du vil spare tid og belastning på bæring. Og dersom du bruker et flyttebyrå vil du faktisk spare kostnader på å leie lager på Økern. Hvorfor? Fordi de vil spare tid som igjen gjør at du sparer kostnader.

Har du behov for et flyttebyrå i Oslo eller Akershus kan du lese mer om vårt samarbeid med Majoren flyttebyrå her.

Leie minilager til hobbyutstyr

Det er ikke bare ved flytting at et lager er en god løsning. Mange opplever at boden de allerede har, er liten eller kanskje syklene eller kanoene du bruker på tur tar opp mye plass i det ekstra soverommet. Lei et minilager på Løren for å frigjøre plass hjemme. Mange av våre kunder har nettopp hobbyer som tar opp mye plass som brukes i forbindelse med friluftsliv eller andre ting.

Hvordan bestille lagercontainer på Løren

Dersom du vurderer å leie et minilager kan du klikke deg videre her å lese mer om vår avdeling. Husk at du som kunde kan avbestille kostnadsfritt helt frem til oppstartdato. Vi har ingen depositum og har garantert Oslos rimeligste priser på leie av lager. Har du behov for langtidslagring eller leie flere containere tilbyr vi selvfølgelig rabatt på dette. Er du student kan du leie lager hos oss med studentrabatt.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med oss – vår kundeservice er åpen alle dager, hele året fra 08:00-22:00.