fbpx

Har du gjort unna vinterlagringen?

Oktober er her og høsten er i høyeste grad tilstede. Flere har nok gjort unna forberedelsene som hører til før vinteren, men for mange kan det være en kjedelig oppgave som oftest settes på vent. Vi i 123 Minilager kjenner oss godt igjen på dette og har derfor laget et lite innlegg som kan hjelpe oss og deg som leser.

 

Rydde minilager

Sett av tid med andre

Det er enkelt å fortelle seg selv hva man bør og kan gjøre neste dag – ofte når man har lagt seg for kvelden. Dessverre er det gjerne slik at rydding havner nederst på listen over ting vi ønsker å bruke tid på. Da kan det være lurt å avtale vinterlagring med én eller flere. Ved å samle personer på en gitt dato vil man forplikte seg mer og viljen til å utsette blir vanskeligere. Gjør det som kan være en ellers kjedelig dugnad til noe lystbetont og hyggelig ved å be inn til for eksempel en ryddefest!

 

Organisering

Før garasjen eller boden skal fylles opp av ting og tang er det viktig å tenke gjennom hva man vil trenge før noe annet. Ting har lett for å hope seg opp, og akkurat den tingen du trenger der

og da er ikke alltid like lett å finne. Enkelte ting skal selvsagt ikke frem igjen før våren er tilbake, men det kan fortsatt være ålreit å ha enkel tilgang til fryseren, snøskuffen, julepynten og så videre.

Bruk gode pappesker eller plastesker som tåler stabling med flere i høyden og merk innholdet synlig på eskene. Av ting som kan legges i søppelsekker er det lurt å bruke gjennomsiktige – på den måten vil du kunne enkelt og raskt se hva som er innholdet. Får flere ideer fra vårt tidligere innlegg her.


Lagringsplassen er allerede full

Ofte kan det stoppe opp når man ser den overfylte garasjen, boden eller kjelleren. Gidder jeg dette? Svaret havner raskt på «en annen dag kanskje..» Ved å lese artikkelen av Ryddeekspertene i Aftenbladet kan det å ha struktur på oppbevaring i hjemmet gjøre livet enklere. Men. Kan det være at du eller en i hjemmet er for glad i å ta vare på altfor mange ting? Vi i 123 Minilager foretrekker gi bort eller selge fremfor å kaste. Derfor kan løsningen være et minilager på kort sikt eller lang sikt.
Trenger du lager til vinterlagring tilbyr vi gjerne lagercontainer eller temperert lager. Ta en titt på vår avdelingsside for å finne ditt nærmeste minilager og mer informasjon. Eller se vår bestillingsside her