fbpx

Lager for eventyrere

Dagene flyr, og jo eldre du blir, jo raskere går tiden. Husker du hva du gjorde i 2012? Eller i 2014? Sånn cirka det samme som nå? Det er ingen som har klart å bevise at mennesker har mer enn et liv, så kanskje det er greit med en liten oppvekker?

Flytt utenlands et år

Gjør 2017 til ditt uforglemmelige år. Ta sjansen, lei et lager, lei ut leiligheten og dra utenlands i noen måneder, eller kanskje et år? Hva med et år backpacking i Asia? Du trenger ikke være 19 år for å være backpacker, flere voksne tar et friår og drar på eventyr alene eller sammen med en venn.
Så la oss si du faktisk følger oppfordringen og drar på jordomseiling eller gjør noe annet eventyraktig. Etter to år tenker du tilbake på det. Vil du tenke “jeg angrer på at jeg reise rundt i Asia i 4 måneder”? Sannsynligheten er liten for det.

La oss si du ikke tar oppfordringen. Da ruller livet videre i samme tralten – og det kan jo være bra det, men da har du i alle fall lekt med tanken.

Lager for eventyrere

Vi har lager til leie for deg som er tøff nok til å finne på noe eventyraktig eller sprøtt. Til deg som vil leve ut en drøm, dra på klatreferie i Afrika, jobbe på gård i Australia eller hjelpe fattige barn i Sør-Amerika. Eller studere i USA. Uansett kan vi hjelpe deg med å ta vare på gjenstandene dine mens du nyter livet og skaper minner du ikke vil angre på. God tur!