fbpx

Ny avdeling i Lørenskog

1.mai åpnet vi ny avdeling på Fjellhamar i Lørenskog kommune i Akershus. Lørenskog er en av kommunene i Norge med sterkest vekst i antall innbyggere og boliger. De senere årene har leilighetsbygg “poppet opp” rundt omkring i Lørenskog og nabokommunen Skedsmo (som huser tettsteder som Skjetten, Strømmen, Skedsmokorset og byen Lillestrøm). Nærhet til Oslo og Gardermoen er kanskje de viktigste driverne til at så mange mennesker ønsker å bosette seg i disse områdene.

Særregler gir økt press

Videre har boligprisene være lavere enn noen steinkast lengre vest, over kommunegrensen til Oslo. Ingenting tyder på at veksten vil avta, og spesielt den kraftige prisveksten på boliger i Oslo samt særregler fra Finanstilsynet om 40% egenkapital på sekundærbolig, har ifølge meglere ført til ytterligere press på boligmarkedet. Alt dette i sum betyr at mange skal flytte til Lørenskog og Skedsmo. Da er et minilager hos oss midt i blinken!

Enkelt, trygt og rimelig lager i Lørenskog

I Lørenskog er det ingen andre tilbydere av “drive in” minilager. Ikke bare har vi et lager som er svært enkelt i bruk, vi har også sikkerhet ivaretatt. Her med automatisk port som er stengt mellom 16.00 og 06.00 samt helger og helligdager. Som på alle våre lagerlokasjoner har vi høy fokus på sikkerhet, og tillater derfor kun at leietakerne benytter kraftige hengelåser kjøpt av oss.

Vi har ingen bemanning på vårt minilager – det betyr at våre kunder slipper å være med på et spleiselag for å lønne en ansatt på stedet. Vi liker å si at vi har et selvbetjeningslager med lavkost profil uten at det går utover sikkerhet og kvalitet.

Nye lagercontainere

Avdelingen med lager i Lørenskog er uisolerte lagercontainere. De er nye, vanntette, vindtette og har ventilasjonsluker. Det aller meste kan lagres, se vår artikkel om tips til lagring for mer informasjon.

Interessert i å bestille? Da kan du klikke deg videre inn her: Lager i Lørenskog.